2. Elden güzel bir sistem çıkar gibiDaha önce hiç bilgisayar toplamadım ve gram bilgim yok arkadaşlar.Oyun olarak sadece valorant oynuyorum önereceğiniz sistemler bileşenleriyle beraber yazarsanız mutlu olurum veya hazır sistemde önerebilirsiniz.
Daha önce birine önermiştim şunu:Daha önce hiç bilgisayar toplamadım ve gram bilgim yok arkadaşlar.Oyun olarak sadece valorant oynuyorum önereceğiniz sistemler bileşenleriyle beraber yazarsanız mutlu olurum veya hazır sistemde önerebilirsiniz.
Bunu buldum bence fena değilDaha önce hiç bilgisayar toplamadım ve gram bilgim yok arkadaşlar.Oyun olarak sadece valorant oynuyorum önereceğiniz sistemler bileşenleriyle beraber yazarsanız mutlu olurum veya hazır sistemde önerebilirsiniz.
hocam 2. el güvenilir ve sağlam gelirmi sence bir sorun yaşarmıyım açıkçası 0 almak daha mantıklı geliyor ama bilemedim yaşadığım yer uşak sana zahmet olmayacaksa ben anlamadığım için rica ediyorum uşakta önerebileceğin ilan olurmuBunu buldum bence fena değil
2. el ürünlere en azından pc için çok güvenilir gelmiyor ya alırım şimdi bi yerınde bi sıkıntı olur bi arıza çıkar sonra uğraş dur2. Elden güzel bir sistem çıkar gibi
Eğer DDR 4 iseDaha önce hiç bilgisayar toplamadım ve gram bilgim yok arkadaşlar.Oyun olarak sadece valorant oynuyorum önereceğiniz sistemler bileşenleriyle beraber yazarsanız mutlu olurum veya hazır sistemde önerebilirsiniz.
teşekkürler bir bakayımDaha önce birine önermiştim şunu:
İntel Ultra 5 225f indirim beklenirse : 5000
İntel b580 : sürekli incehesapta 11500 e düşüyor
Anakart Asrock h810m h : 3000 tl
512 gb lexar ssd : 4000 tl
Ramleri ikinci el alırsan : ram 1×16 6.500 civarı belki 7.000
Kasa + psu : 3500-4000
Bu şekilde 33.500 civarı şuan hocam