Yardım Sahibinden Param Guvende Hakkında Yardım !

Ram sattım sudan sebepten iade edeceğini söylüyor ben caldığını düşünüyorum, acil kargoya ver acil kargoya var diye basımın etini yedi geldiği gün iade edeceğim dedi sonra
gecmıs olsun hocam. bende de aynısı oldu.

7 adet ürünü PG ile satın aldım, 2 adet ürünü de aynı şekilde PG ile sattım. Hiçbirinde sıkıntı yaşamadım ama yaşamayacağım anlamına gelmiyor. Bence dolandırıcılar bu konuları takip ediyor.

En iyisi elden teslim almak, ürün elden teslim alabileceğiniz bir yerde değilse de o ürünü elemek hocalar.

500 sayfanın özeti zamanı olmayanlar için.Sahibinden ürün satarken param güvende kullanmayın adam ürünü alır yerine HIYAR koyar size geri gönderir Sahibinden umursamaz bile elden yada direk havale ile satış yapın..Alıcıysanız PG kullanabilirsiniz..

Ben bu durumu sahibinden.com u arayıp sordum dedilerki buna bizim yapacağımız hiçbir şey yok dava açmanız gerekiyor dediler. Bende dedim ki o zaman sistemin adını Değiştirin Param Güvende Ürünüm Değil yapın o yüzden hiç girmemek lazım.

Arkadaslar Sahibinden Param guvende ıle telefon sattım . Alıcı telefon kargolandıktan sonra hemen hesabını kapattı. Kargo teslim edıldı , urunu onaylamadı. son 1 saat kala tuttu urunu ıade ettı. Aklıma gelen kesın telefonu ya değiştirdi , ya parcalarını aldı ya da bozuk olanla değiştirdi. Şimdi Telefon kargoyla bana gerı gelecek eger boyle bısey olduysa ben ne yapacagım ne yapabılırım ?

Sahibindende param güvende ile mümkünse bir şey satmayın hocam hiç görmüyor musunuz ilanların altında param güvende ile yollar mısınız diyenlere hep talihsiz bir olay yaşadım/param güvende beni korumuyor maalesef vs. diyip reddediyorlar haklı olarak

Yani işlemci gibi parçasını sökemiyecekleri veya değiştiremeyecekleri parçalarda sadece belki param güvende olabilir oda yollamadan önce ürünün tüm resimlerini ve çalıştığının kaydı çekilirse anca belki korur oda dediğim gibi işlemci,ssd gibi parçalarını sökemeyecekleri en temel parçalar için geçerli

DDR5 mi hocam ne sebepten iade etmek istiyor? Geçmiş olsun bu arada umarım iade olarak farklı bir ürün göndermez.
Ddr5 sıfır 32gb ram, bilgisayarcım 16 GB buldu bu da sana yeter dedi bu yüzden hiç açmadan iade edeceğim diyor ben biraz korkuttum ödemeyi durdurma emri falan vereceğiz diye ama bakalım

Ddr5 sıfır 32gb ram, bilgisayarcım 16 GB buldu bu da sana yeter dedi bu yüzden hiç açmadan iade edeceğim diyor ben biraz korkuttum ödemeyi durdurma emri falan vereceğiz diye ama bakalım
Çok büyük risk almışsınız hocam, öyle şey mi olur sen o ürünü almışsın artık öyle boş sebepten iade mi edilir korkutun iade etmesin.

Geri