Cihat Bulal
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Alabileceğin en düşük fiyatta şuan![]()
James Donkey Epic Q40 27'' 180Hz 0.5Ms QHD Fast IPS Gaming Monitör (Ölü Pikselde Anında Değişim) - Fiyatı, Yorumları
Epic Q40 27'' 180Hz 0.5Ms QHD Fast IPS Gaming Monitör (Ölü Pikselde Anında Değişim) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡ty.gl
Düşük fiyat değil tamamen amacım uzun süre kullanayım diye buna baktımda markası çok güven vermiyor![]()
James Donkey Epic Q40 27'' 180Hz 0.5Ms QHD Fast IPS Gaming Monitör (Ölü Pikselde Anında Değişim) - Fiyatı, Yorumları
Epic Q40 27'' 180Hz 0.5Ms QHD Fast IPS Gaming Monitör (Ölü Pikselde Anında Değişim) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡ty.gl
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alabileceğin en düşük fiyatta şuan
Max 8-9k arası hocamTam bütçe nedir ?
Bende buna bakıyorum şu an hocama ama lenovonun panel kalitesi vs aoca göre nasıldır emin olamadım benim listemdede AOC Q27G4XF var ikisi arasında hz farkı var elbette
Panelleri ikisinin de BOE olması lazım hocam.Bende buna bakıyorum şu an hocama ama lenovonun panel kalitesi vs aoca göre nasıldır emin olamadım benim listemdede AOC Q27G4XF var ikisi arasında hz farkı var elbette
https://www.sepetist.com/lenovo-leg...-wled-pivot-gaming-monitor-68c6gac4tk-pmu4010 Satıcının kendi sitesinde buldum ürünü çok daha uygun bir fiyata zaten tüm pazaryerlerinde bu satıcı satıyor ürünü teşekkür ederim sanırım tercihim bu olcakPanelleri ikisinin de BOE olması lazım hocam.
Hayırlı olsun almadan önce ölü piksel çıkması durumunda iade alıp almadıklarını teyit et.https://www.sepetist.com/lenovo-leg...-wled-pivot-gaming-monitor-68c6gac4tk-pmu4010 Satıcının kendi sitesinde buldum ürünü çok daha uygun bir fiyata zaten tüm pazaryerlerinde bu satıcı satıyor ürünü teşekkür ederim sanırım tercihim bu olcak
Konuştum teknik servise yollarız ona göre hareket ediyoruz dediler 3-5 ölü pixelde sanırım değişim veya iade yapıyorlar 600-700tl fazla verip trendyol gibi bi yerden almaya değer mi çözemedim yoksa süreç ordada aynı mıHayırlı olsun almadan önce ölü piksel çıkması durumunda iade alıp almadıklarını teyit et.