Beyler 5-6 Milyon Para Olsa Bu Arabayı Alır Mıydınız

Porsche elektrik alırdım.
Ya da 280hp A5 alırdım.
a5 sporback de baktım ama şimdi bu c43 ü görünce fikrim degişti hangi arabada 4 koltuk ısıtma ön koltuk sogutma arka aks var çok cazip geldi km ler de düşük bir kornik arıza mı var acaba herkes düşük km de satıyor

2002 xtrial T31 alırdım geri kalan parayla lcw giyinip et döner yerdim

Taycan alırım.

bir şey sormak istiyorum c43 kagıt üstünde güzel duruyor km si düşük bulabiliyorum güçlü de e donanıma baktım 4 koltuk ısıtma var diger ilanda arka aks koltuk sogutma oldugu yazıyor bunlar opsiyon mu
Hocam evet opsiyon, kronik sorunu da yok diye biliyorum.

4 koltuk dogrumu çünkü başka hiçbir ilanda yok
2.0 turbo mild hybrid modeline bakıyorsanız arka aks standart, ön koltuklar standart ama arkalar opsiyon oluyor ısıtma muhabbetinde. Arka koltuk soğutma da işaretlediyse o yanlış olabilir belki yanlışıkla işaretlemiş olabilir bi sorun isterseniz.

2.0 turbo mild hybrid modeline bakıyorsanız arka aks standart, ön koltuklar standart ama arkalar opsiyon oluyor ısıtma muhabbetinde. Arka koltuk soğutma da işaretlediyse o yanlış olabilir belki yanlışıkla işaretlemiş olabilir bi sorun isterseniz.
1785173752348.webp
bunda sogutma yokmuş sanırım

Bunu alacağıma 1.3 egea alırım gerisine ev alriim sonra artan parayla 2 3 sene her öğün et dürüm yerim

Alan arkadaş doldurmuş hocam bi konuşun pazarlığa girin isterseniz adamlarla
sogutma var mı şimdi bunda yoksa sogutma ek başka opsiyon mu öyleyse ne saçma 4 koltuk ısıtma alan onuda alması lazımdı

Geri