Öneri Paranızı Nasıl Değerlendiriyosunuz?

hodiw67

80+
Reaksiyon skoru
111
Dostlar maaşlı çalışanlar veya eline arada para geçenler elindeki parayı nelere yatırıyor? Hisse senedi, fon, altın-gümüş, bes, temettü, kripto..

Paranızı nelere yatırıyosunuz?

Ben genelde taze taze yemeyi tercih ediyorum :giggle:

Dostlar maaşlı çalışanlar veya eline arada para geçenler elindeki parayı nelere yatırıyor? Hisse senedi, fon, altın-gümüş, bes, temettü, kripto..

maaşlı çalışmıyorum ama bazen düşünüyorum işte maaşim olsa nasıl harcarim falan diye

kesinlikle 1 tane ceyrek atarim kenara
nvidia ya falan yatırım
koç holdingin hisselerini alırım
anneme veririm biraz

gerisinide ham yaparım

Gezerek harcıyorum arada bir de altın ve dolar alıyorum

kredi kartı borçlarına gidiyor maaşın yarısı, kalan çeyreği de faturalar, sigara, ulaşım, diğer çeyrek ile de gram altın alıyorum

Yaklaşık olarak toplam paramın %60'ı gümüşte, %30'u hisse senetlerinde, %10'u falan anca bankamda nakit. Elimde fon da vardı ama fonu bozup yerine halka arzlara girdim.

Paramızı foruma bakarsak biter o yüzden çalışmadan foruma bakıypruz ki kaçırdık diye üzülmeyelim

3 günlük dünya harcarım. maaşlı çalışanız ne alabilcezki. asgaride çalışmadığım halde yani bide.

Geri