❌İndirim Bitti! Magegee Captain75 Mekanik Klavye - 2.399 TL

1 haftadır servisteydi değişim veya tamir yaparlar diyordum iade olarak aldılar içimde kaldı klavyeyi kullanamadım hiç. Klavye fırsatı da hiç olmuyor.

1 haftadır servisteydi değişim veya tamir yaparlar diyordum iade olarak aldılar içimde kaldı klavyeyi kullanamadım hiç. Klavye fırsatı da hiç olmuyor.
stabil bir ürün değil sanırım. ben tuş ışıkları şeffaf olmadığı için tuşları değiştirdim. her şey iyi güzeldi düne kadar. dün yazı yazarken i tuşuna basınca ekran ışıkları yandı söndü bir şeyler oldu ve i tuşu basılı kalmadığı halde 9-10 tane i basılmış gibi oldu. sonra normale döndü klavye. gelecek için pek iyi sinyaller vermiyor ürün kalitesi

stabil bir ürün değil sanırım. ben tuş ışıkları şeffaf olmadığı için tuşları değiştirdim. her şey iyi güzeldi düne kadar. dün yazı yazarken i tuşuna basınca ekran ışıkları yandı söndü bir şeyler oldu ve i tuşu basılı kalmadığı halde 9-10 tane i basılmış gibi oldu. sonra normale döndü klavye. gelecek için pek iyi sinyaller vermiyor ürün kalitesi

Sorunlu bir model gerçekten

ben para iademi aldım sürekli bakıyorum foruma indirimli klavye yakalamak için

Gözlerim karanlıkta tuşları görmediği için elimdeki e-yooso z87 tuşları ile değiştirdim. sağ alttaki 4 tuş büyüklüğü uyumlu olmadığı için değiştiremedim. ama sorun ortadan kalktı.
küçük bir sorun daah eklenmiş ama keycaps türkçe değil. :/
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben de klavyemi iade ettim. iade süreci aşırı saçma. bir daha incehesaptan böyle bilinmeyen bir ürün alacağımı sanmıyorum. amazon iyidir.

Geri