❌İndirim Bitti! Magegee Captain75 Mekanik Klavye - 2.399 TL

İlk 10 sayfa da alın alın kaçmaz alüminyum kasa dendi aldık :D, son 10 sayfa tuşu sürtüyor, içinde bir şey sallanıyor, sesi güzel değil vs iade edin alınmaz çöp dendi :)
Ben koydum masaya külçe gibi ağır hareket etmiyor. O yüzden içinde sallanan bir şey varmış yokmuş çok umursamadım. Sallanan bir şey var mı onu da bilmiyorum çünkü merak edip klavyeyi çalkalamadım. Enter tuşu den gelir de en sağından basarsam sürtüyor onu da umursamadım. Beni yoran tek şey ışık geçirmeyen tuşlar. Onun harici ben sevdim klavyeyi.

Benim Temu dan aldığım Aula F75 candır beni hala yarı yolda bırakmadı Ajazz aj159 pro ile birlikte. Umarım daha bozulmazlar da başka bir ürüne kalmayız.

Benimde sağ yön tuşu sürtüyor. Başka keykap taktım daha çok sürttü.

Bende sürten tuşta yok sallanan bataryada yok ama sesi F75 den sonra kötü geldi onun dışında sevdim ben ha birde F75 i arka ayaklar en yüksekte kullanıyordum bunda ayak olmadığı için alçak kalıyor biraz ona göre alışması biraz zaman alıyor.

Bende sürten tuşta yok sallanan bataryada yok ama sesi F75 den sonra kötü geldi onun dışında sevdim ben ha birde F75 i arka ayaklar en yüksekte kullanıyordum bunda ayak olmadığı için alçak kalıyor biraz ona göre alışması biraz zaman alıyor.
Biz bu f75'in değerini bilmiyoruz galiba ya ne alırsak alalım geri f75'e dönüyoruz 😅

Benim siparisi 1 hafta gondermediler..tedarik sorunundan gonderemiyoruz yerine baska klavye gonderelim dediler..tavsiye ettikleri klavye ayni markanin daha alt sekment klavyesi..kabul etmedim birebir veya ustu klavye gonderin dedim bugun mesaj atmislar iptal edilmis klavyem..500 tllik kupon kullanmistim onuda geri tanimlamadilar..rezil firma rezill

Benim Temu dan aldığım Aula F75 candır beni hala yarı yolda bırakmadı Ajazz aj159 pro ile birlikte. Umarım daha bozulmazlar da başka bir ürüne kalmayız.
benim iciç de hala bu klavyenin üstü yok. keşke 3-5 tane alsaymışız :)

Gözlerim karanlıkta tuşları görmediği için elimdeki e-yooso z87 tuşları ile değiştirdim. sağ alttaki 4 tuş büyüklüğü uyumlu olmadığı için değiştiremedim. ama sorun ortadan kalktı.

Ekler

• mag - Kopya.webp
    mag - Kopya.webp
    112.4 KB · Hit: 38
Geri