Çözüldü✓ Sistem Fiyatı Ne Kadar Eder?

dmrcnn

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba, öncelikle elimdeki sistemin AM4 olduğunu ve geleceğe yönelik olmadığını biliyorum. Yakın zamana kadar 10+ yıllık notebook ile oyun oynayan biri olarak bu sistemi tamamen upgrade düşünmeden saf 2K oyun için aldım. Elimde aşağıda yazılı sistem var , Nisan ve Mayıs aylarında faturalandırılmıştır. Hepsi garantili kutulu faturalı ürünler, ürünlerin hiçbirini açmadım. Mağazadan aldığım gibi duruyor. Maalesef nakit ihtiyacı nedeniyle kullanamadan satmak durumunda kaldım. Sistemin tamamının ederi nedir?
Zotac GeForce RTX 5070 GAMİNG Solid OC 12 GB GDRR7 192Bit DLSS4
AMD Ryzen R7 5700x
G.Skill RipjawsV Siyah DDR4 3200 MHz CL16
MSI B550M PRO-VDH AMD
Cruicial 1TB E100 Serisi 2280 NVMe M.2 SSD (Okuma 5000MB/Yazma 4500MB)
Lexar 1TB NM710X Gen4 Mı.2 2280 SSD (Okuma 5000MB/Yazma 4500MB)
Cougar Uniface 850W+80 Plus Gold Kasa
Hyper 212 Pro Kule Tipi Soğutucu
Asus Rog Strix Xg27acs 1gtg 27" Monitör
Ornata V3 x Low Profile Klavye
Razer Cobra Gaming Mouse
Aula N-69 Hoparlör
Claws XL Mouse Pad

Son düzenleme:
Merhaba, öncelikle elimdeki sistemin AM4 olduğunu ve geleceğe yönelik olmadığını biliyorum. Yakın zamana kadar 10+ yıllık notebook ile oyun oynayan biri olarak bu sistemi tamamen upgrade düşünmeden saf 2K oyun için aldım. O yüzden ricam bu fiyata o alınır mı? gibi yorumlar yerine konu özelinde yorum yaparsanız sevinirim. Elimde aşağıda yazılı sistem var , Nisan ve Mayıs aylarında faturalandırılmıştır. Hepsi garantili kutulu faturalı ürünler, ürünlerin hiçbirini açmadım. Mağazadan aldığım gibi duruyor. Maalesef nakit ihtiyacı nedeniyle kullanamadan satmak durumunda kaldım. Sistemin tamamının ederi nedir?
Zotac GeForce RTX 5070 GAMİNG Solid OC 12 GB GDRR7 192Bit DLSS4
AMD Ryzen R7 5700x
G.Skill RipjawsV Siyah DDR4 3200 MHz CL16
MSI B550M PRO-VDH AMD
Cruicial 1TB E100 Serisi 2280 NVMe M.2 SSD (Okuma 5000MB/Yazma 4500MB)
Lexar 1TB NM710X Gen4 Mı.2 2280 SSD (Okuma 5000MB/Yazma 4500MB)
Cougar Uniface 850W+80 Plus Gold Kasa
Hyper 212 Pro Kule Tipi Soğutucu
Asus Rog Strix Xg27acs 1gtg 27" Monitör
Ornata V3 x Low Profile Klavya
Razer Cobra Gaming Mouse
Aula N-69 Hoparlör
Claws XL Mouse Pad
sistem 45k 5070 dışında pek bi artısı yok 5070 sistemler ddr5 olarak şekilde 65k ya sıfır falan bulunabiliyo. monitör de 8k eder toplu 55-60k eder

sistem 45k 5070 dışında pek bi artısı yok 5070 sistemler ddr5 olarak şekilde 65k ya sıfır falan bulunabiliyo. monitör de 8k eder toplu 55-60k eder
Mağazadan alındığı gibi duruyor, açılmış sıfır kondisyonda demiyorum direkt sıfır, tek fark mağazadan değil, 8 bin diyorsun monitör sen bu fiyata git AOC bak

Mağazadan alındığı gibi duruyor, açılmış sıfır kondisyonda demiyorum direkt sıfır, tek fark mağazadan değil, 8 bin diyorsun monitör sen bu fiyata git AOC bak
Ne diyelim kral faturanda ki yazan rakamın üstüne rakam mı söyleyelim? adı üstünde kullanılmış 2. el ederi max 45 tüm setup ile max 50-55 yapar. Sıfır taksitli cillop gibi sistem alınır. 2. eli bu kadar gözünüzde büyütmeyin. Mağazadan alındığı gibi duruyorsa git mağazaya ver buraya yazma kankam. Herkes kendi malını över burada kim kendi malını kötüler ki?

Bende hata okuduğunu anlamayanlarin olduğu bir forumda fikir istiyorum, 2.el diye takılı kalmışsınız, mağazadan dün getirtip açmadan bugün satsam size göre 2.el, sıfır lafının neyini anlamadın acaba, varsa sen git onlardan al yada sistem toplamak isteyenlere öner, sana sormadım say fiyat tavsiyesi, ne sekilsiniz anlamadım ki forumda var böyle senin gibiler lobi yapıp ucuza cihaz mı kapatmaya çalışıyorsunuz ne ayaksınız belli değil, 12 binden aşağı sıfır monitör yok aynı ürün, sıfır kullanılmamış diyorum 8 diyor ne bekliyorsun, yapayzekadan destek alıp konuşuyor gibi saçma sapan cevaplar veriyorsunuz
Ne diyelim kral faturanda ki yazan rakamın üstüne rakam mı söyleyelim? adı üstünde kullanılmış 2. el ederi max 45 tüm setup ile max 50-55 yapar. Sıfır taksitli cillop gibi sistem alınır. 2. eli bu kadar gözünüzde büyütmeyin. Mağazadan alındığı gibi duruyorsa git mağazaya ver buraya yazma kankam. Herkes kendi malını över burada kim kendi malını kötüler ki?

Bende hata okuduğunu anlamayanlarin olduğu bir forumda fikir istiyorum, 2.el diye takılı kalmışsınız, mağazadan dün getirtip açmadan bugün satsam size göre 2.el, sıfır lafının neyini anlamadın acaba, varsa sen git onlardan al yada sistem toplamak isteyenlere öner, sana sormadım say fiyat tavsiyesi, ne sekilsiniz anlamadım ki forumda var böyle senin gibiler lobi yapıp ucuza cihaz mı kapatmaya çalışıyorsunuz ne ayaksınız belli değil, 12 binden aşağı sıfır monitör yok aynı ürün, sıfır kullanılmamış diyorum 8 diyor ne bekliyorsun, yapayzekadan destek alıp konuşuyor gibi saçma sapan cevaplar veriyorsunuz
Ya bilader taksit denilen bir şey girdi hayatımıza, sen ürününü kötüleyen satıcı gördün mü? Gidip sıfır kimsenin açmadığı cihazı kendi adıma faturalı taksitli sorunsuz güncel almak varken neden senden alayım? Herşeyin malum bir değeri vardır. Objektif yorum yapan birisine böyle laçka cevap verirsen alacağın tepki budur kusura bakma. Git aoc ekran bak ne demek ya? :ROFLMAO:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Servisten çıkmış senin monitör 9k mesela. Anla mesela.

Ya bilader taksit denilen bir şey girdi hayatımıza, sen ürününü kötüleyen satıcı gördün mü? Gidip sıfır kimsenin açmadığı cihazı kendi adıma faturalı taksitli sorunsuz güncel almak varken neden senden alayım? Herşeyin malum bir değeri vardır. Objektif yorum yapan birisine böyle laçka cevap verirsen alacağın tepki budur kusura bakma. Git aoc ekran bak ne demek ya? :ROFLMAO:
O fiyata aynı ayarda sadece kasa bulursan git sistem arayanlara yardımcı ol o zaman, dediğin "cillop" monitorsüz ekipmansiz kasalar nerede acaba rüyanda herhalde, 40 Yılda bir konu açayım dedim ona da forumun en bilgisizleri denk geldi herhalde

Tamam kral satarsın sen o fiyatlara

O fiyata aynı ayarda sadece kasa bulursan git sistem arayanlara yardımcı ol o zaman, dediğin "cillop" monitorsüz ekipmansiz kasalar nerede acaba rüyanda herhalde, 40 Yılda bir konu açayım dedim ona da forumun en bilgisizleri denk geldi herhalde
5070 li zotac ddr5 sistemler 50 liralara satıldı vatanda neden senden daha pahalıya kullanılmış sistem alalım bir akıl yürütsene ahraz insan?

Ortalama işlemci ortalama(bana göre tırt) anakart ortalamanın altı ram ssdler güzel kasa psu ortalama bla bla, sanarsın top end makine satıyorsun havalara bak :D

5070 li zotac ddr5 sistemler 50 liralara satıldı vatanda neden senden daha pahalıya kullanılmış sistem alalım bir akıl yürütsene ahraz insan?
Araba gibi düşünmek lazım bayiden sıfır çıkart ikinci gün aynı paraya satamazsın ben satabileni görmedim umarım arkadaş başarır ne diyelim

senin okuduğunu anlama gibi bir problemin mi var yoksa sırf toxic olmaya mı çalışıyorsun anlamıyorum seni hala kullanılmış diyorsun ısrarla, cahile sohbeti kesemiyorsun her konuda fikri var dedileri türdensin, tamam sen daha iyi biliyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,006
Üyeler
200,269
Son üye
e.alisan

Geri