Wraith W60 Tekrarlayan Kalibrasyon Sorunu

Reaksiyon skoru
0
1 ay once falan Wraith w 60 aldim kalvyede w a s d tuslarina ayar yapiyorum 1 2 saat sonra w a s d ye tekrardan sonuna kadar basmam gerekiyor yada bazan sadece d tusuna sonuna kadar basmam gerekiyor tekrar kalibrasyon yaptigimda hersey normele donuyor benimle ayni sorunu yasayan varmi? nasil cozebilrim

1 ay once falan Wraith w 60 aldim kalvyede w a s d tuslarina ayar yapiyorum 1 2 saat sonra w a s d ye tekrardan sonuna kadar basmam gerekiyor yada bazan sadece d tusuna sonuna kadar basmam gerekiyor tekrar kalibrasyon yaptigimda hersey normele donuyor benimle ayni sorunu yasayan varmi? nasil cozebilrim
driverlarınız güncel mi?

bende w75 v1 yeni üretim var bende bi ara bu sorunu yaşıyodum desteğe yaz yardımcı oluyolar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,325
Üyeler
200,646
Son üye
alimerttas

Geri