- Reaksiyon skoru
- 7
Bende aldım uzun uğraşlar sonucunda haneye hayırlı olsun
Bende aldım uzun uğraşlar sonucunda haneye hayırlı olsun
Yani ucuz olanlar pek iyi olmaz ama elbet odayı serinletir, pahalı olanlar da baya iş görür gibi.Onlar bir halta yarıyor mu ya? Vantilatör sonuçta. Bu sebeple altında durmak gerekmiyor mu tam altındayken biraz işe yarar da onun dışı etki etmez diye düşünüyyorum
Bende bundan aldım Hepsiburada üzerinden, umarım iş görür. Zaten 466 TL ye geldi baya ucuz.
İş Görür Bence Görmezsede Satarsın GiderBende bundan aldım Hepsiburada üzerinden, umarım iş görür. Zaten 466 TL ye geldi baya ucuz.
Hepsiburada ve N11'de de var kampanya oralardan da alabilirsiniz.Adres ekliyorum ama eklenmiyor ürünü bir türlü alamadım.
Kupon kullanamıyoruzdurHepsiburada ve N11'de de var kampanya oralardan da alabilirsiniz.
Ne kuponu? N11'den bahsediyorsanız evet.Kupon kullanamıyoruzdur
Ekleniyor Hocam Bende Yeni Hesap Açtım .Adres ekliyorum ama eklenmiyor ürünü bir türlü alamadım.
Aynı Ürün Mü ?Dün n11 de görüp almıştım bende kuponla daha uyguna gelebilir ordan dostlar kupon yada uç uç puanlarınızla artı bonusunuz varsa kullanarak daha uyguna getirebilirsiniz
Aynı Ürün Mü ?
Eline Ulaştıysa Nasıl ?
www.n11.com
Yok ben en küçüğünden aldım dün aldım hazırlık aşamasında daha 600 tl liktenAynı Ürün Mü ?
Eline Ulaştıysa Nasıl ?