Günümüz ekonomisinde ihtiyacın olan bir ürünü ne kadar uzun kullanırsan o kadar kârdasın. 2. Elde satarım kafasında alanların kafası basmıyo. Bir şeyi beğenmediğinde ve iade edemiyorsan son çare zararına elden çıkarırsın. Çabucak bozulmasın istiyosan az daha koy kalitelisini albir şey satın aldıgınızda ömürlük mu alıyorsunuz yoksa ya ben bunu 3.5 ay kulanırım sonra 2 el olarak satarım mı diyorsunuz klavyedir televizyondur maus klavye monitör
bu herhang bir şey olabilir
şahsen ben ömürlük bozulana kadar alıyorum ama sonra elimde patlıyo satamıyorum çöp oluyor siz napıyorsunuz?
Ben ikisinin ortasında, uzun ömürlü olmasına çabalıyorum. Mesela Masaüstümü birkaç ay önce değiştirmeden önce cüzi güncellemelerle 9 yıl Kullanmıştım.bir şey satın aldıgınızda ömürlük mu alıyorsunuz yoksa ya ben bunu 3.5 ay kulanırım sonra 2 el olarak satarım mı diyorsunuz klavyedir televizyondur maus klavye monitör
bu herhang bir şey olabilir
şahsen ben ömürlük bozulana kadar alıyorum ama sonra elimde patlıyo satamıyorum çöp oluyor siz napıyorsunuz?
suan kacinci sinifsiniz hocamÇoğu şeyi tamir ettire ettire sonuna kadar kullanıyorum.
Örneğin; şuanki çantam ilkokul 4.sınıf çantam.
Halen kullanıyorum.
Bazı şeyleri atamıyorum çünkü iyi kötü birlikte atlattığımız günlerde kimsem yoksa bile onlar vardı yanımda.Yarı yolda bırakmadılar Allah'a şükür
Bu yüzden atmıyorum![]()