3 4 çanta geçtim hiçbişey olmazİyi sosyaller ajet ile Almanyaya ucagim var ilk uçuşum olcak. Light paket economy de giderken 4kg koltuk altı çanta harici üstümde kalan bel çantasına bir şey derler mi?
Hocam peki ölçü alıyorlarmı koltuk altina canta sokarken 40 30 15 diyorlarda. Bazi arkadaşlar sadece kgye bakildigini söyledi3 4 çanta geçtim hiçbişey olmaz
TR de büyük ihtimalle bir şey demezler de oradan TR ye dönüşün olacaksa oralarda bazen ciddi kontrol yapabiliyorlar. Şansına kontrole yakalanırsan ve gereksiz kuralcı biri size inat yaparsa sıkıntı olabiliyor başıma geldi.İyi sosyaller ajet ile Almanyaya ucagim var ilk uçuşum olcak. Light paket economy de giderken 4kg koltuk altı çanta harici üstümde kalan bel çantasına bir şey derler mi?
Genelde hiçbirine bakmıyorlar ama biri sizi uğraştırmak isterse her şeyine bakabilir ölçü bakmak için kutular da var ağırlık için mobil terazi de kullanabiliyorlar. Türkiyede hiç böyle şeylerle uğraştırmadılar sağolsunlar ciddi bir bagaj aşımı yoksa görmezden gelmeyi tercih ediyorlar ama diğer ülkelerde şans biraz.Hocam peki ölçü alıyorlarmı koltuk altina canta sokarken 40 30 15 diyorlarda. Bazi arkadaşlar sadece kgye bakildigini söyledi
Bana sadece Türkiye için lazim hocam eğer çok dikkat etmiyolar diyorsaniz mesela 40 30 15 değilde ne bileyim 45 32 20 gibi bişey alırım. Sabihadan kalkış yapacağım bu aradaGenelde hiçbirine bakmıyorlar ama biri sizi uğraştırmak isterse her şeyine bakabilir ölçü bakmak için kutular da var ağırlık için mobil terazi de kullanabiliyorlar. Türkiyede hiç böyle şeylerle uğraştırmadılar sağolsunlar ciddi bir bagaj aşımı yoksa görmezden gelmeyi tercih ediyorlar ama diğer ülkelerde şans biraz.
Aga koltuk altina valiz nasi sokcazmillet kocaman valizlerle geçiyor hocam 3-5 cm bir sorun yaratmaz
At üstteki valiz kısmına geç ona mı bakıyorlar sankiAga koltuk altina valiz nasi sokcazD
eyv kral sagol cevap icin
Çantayı kabine atsam sıkıntı olmaz mı?At üstteki valiz kısmına geç ona mı bakıyorlar sanki
Ama o kadarını sokmazlar tabi valiz hakkın olmadan.
Yok. Yer yoksa falan belki o zaman sorun olur onun dışında oraya koyamazsın demez kimse.Çantayı kabine atsam sıkıntı olmaz mı?