Terliksken
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Telefondan para kazanmak mümkün müdür sizce
mümkün tiktok çekersin borsa oynarsın YouTube shortsa video atarsınTelefondan para kazanmak mümkün müdür sizce
Tiktok çekmek istemiyorum borsa oynayacak sermaye yok YouTube short işi nasıl oluyormümkün tiktok çekersin borsa oynarsın YouTube shortsa video atarsın
YouTube shortsa boşboş emek gerektirmeyen videolar var çoğu çalıntı oluyor zaten , normal biraz komik 15 20 saniyelik videolar olur adam Twitterdan o videoya yapılan 2 3 cok begenilmiş yorumu alıp koyuyor , 15 20k like alıyor videosu . o o kadar like alıyor diye sende alacak değilsin ama bu bi örnek , biraz short kaydırsan ne kadar saçma sapan 0 emek videolar izleniyor görürsünTiktok çekmek istemiyorum borsa oynayacak sermaye yok YouTube short işi nasıl oluyor
Ben onu düşünüyorum da acaba para kazanma açılınca vergi olayı nasıl oluyorYouTube shortsa boşboş emek gerektirmeyen videolar var çoğu çalıntı oluyor zaten , normal biraz komik 15 20 saniyelik videolar olur adam Twitterdan o videoya yapılan 2 3 cok begenilmiş yorumu alıp koyuyor , 15 20k like alıyor videosu . o o kadar like alıyor diye sende alacak değilsin ama bu bi örnek , biraz short kaydırsan ne kadar saçma sapan 0 emek videolar izleniyor görürsün
hatırlamıyorum onu ama zorunlu Bağ-Kur yatirman lazım onu biliyorum . googlea yazsan çıkar.Ben onu düşünüyorum da acaba para kazanma açılınca vergi olayı nasıl oluyor
İşte çalışmayınca üstüme çok masraf çıkıyorhatırlamıyorum onu ama zorunlu Bağ-Kur yatirman lazım onu biliyorum . googlea yazsan çıkar.
Daha kolay bir yol yokmuhatırlamıyorum onu ama zorunlu Bağ-Kur yatirman lazım onu biliyorum . googlea yazsan çıkar.
bilmemDaha kolay bir yol yokmu