CPU (Kırmızı) ve Dram (Turuncu/Sarı) Ez Led Uyarısında Kalıyor / Açılmıyor

Msi olunca şaşırmadım neyse, ramleri tek tek deneyiniz bios güncel değilse bios güncelleyin, power supply ne? Güç girişlerini iyice kontrol edin
Güç kaynağı FSP HP2-800M Hydro M Pro 800W 80+Bronze YARI Modüler Güç Kaynağı dediklerinin hepsini denedim hocam olmuyor
ekran kartini sokup pcyi acmayi denediniz mi hocam? gpunuz agir, destek aparatsiz kullaninca belki zamanla egilip pcie slotunda isleri karistiriyor olabilir.
Denedim olmuyor dram sarıda kalıyor bilgisayarcıya gidip öpülmem gerekecek galiba
aynı durum bende de vardı. cpu'nun imc kalitesi yani silikon piyangosuydu benim durum. teknik servise yollamıştım, değişim sağlanmıştı
Galiba bilgisayarcıya gidip öpülmem gerekecek…

Güç kaynağı FSP HP2-800M Hydro M Pro 800W 80+Bronze YARI Modüler Güç Kaynağı dediklerinin hepsini denedim hocam olmuyor

Denedim olmuyor dram sarıda kalıyor bilgisayarcıya gidip öpülmem gerekecek galiba

Yukarıdaki arkadaşın dediğini yabana atma. Biraz fazla sikman sogutucuyu yada islemci uzerine am5 kiti varsa, pinlere fazla baskı yapabilir. Bu da cold boot ilk açılışlarda sorun yaratabilir.
Vida dönmeyecek kadar sık. Zorlama fazla soğutucuyu

Sistem artık tamamen çökmüş durumda güç geldiği gibi kendini korumaya alıyor ve sadece ramin ışığı açık kalıyor

işlemciyi de sökerseniz bilgisayar kendini resetlemiş olur. o nedenle bu tarz durumlarda işlmeciyi de söküp tüm sistemi gözden geçirmek gerekiyor.

bilgisayarcıya götürdüğün zaman ilk anakarta bakacak yok bios çipi sökülüp tekrar yazmam gerekecek diyecek falan hocam yani işlemciyi test etme şansın varsa iyi olur

bilgisayarcıya götürdüğün zaman ilk anakarta bakacak yok bios çipi sökülüp tekrar yazmam gerekecek diyecek falan hocam yani işlemciyi test etme şansın varsa iyi olur
Hocam kasayı götüreyim derken dizime hasar verdim şu an hiç uğraşabilecek durumda değilim ne yazık ki . Hayatımda da işlemciyle 1 kez bile uğraşmadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,117
Üyeler
200,293
Son üye
burga

Geri