ismetakaahb
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Mini tower hocamAynı soğutucu bende var kasayıda alacağım mid tower mı mini mi sizin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam soğutuyunun dışındaki plastiği falan açtım hep sadece kasaya montaj yapmayı denedim sığmadı harici bişey yapmadım ama kabul ederler mi bilmiyorum v100r mini kasam r7 9800x3d işlemcim var tekrar sığmazsa falan uğraşmak istemiyorum kabul ederler diyosanız plastiklerini falan atmadım takıp deneyebilirim aslındaArkadaşın dediği gibi soğutucunu değiş kasa çok iyi bence herşeyi düşünmüşler kablolama kasaya monte gpu tutucu camların çok kolay sökülmesi figür kısmı tozluklar vs ve çok sessiz hava akışı da mesh ile aynı bildiğin foto koydum sana kalmışAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Görüntüsü falan çok hoşuma gitti ben de o yüzden bunu tercih ettim ama sığmayacağını bilmiyodum ilk defa böyle bir şeye giriştim acemi şanssızlığı oldu benimkisi biraz detaylı araştırmamanın da sıkıntısını çektik ama yaıcak bişey yok yapay zekaya sorduğumda olur demişti ama yapıcak bişey yokArkadaşın dediği gibi soğutucunu değiş kasa çok iyi bence herşeyi düşünmüşler kablolama kasaya monte gpu tutucu camların çok kolay sökülmesi figür kısmı tozluklar vs ve çok sessiz hava akışı da mesh ile aynı bildiğin foto koydum sana kalmışAlıntıyı görüntüle