Bütçe Dostu Monitör Öneri Destek

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
5000
Merhabalar öncelikle benim bütçem biraz az 4000 5000 TL arası alınabilecek şuan fiyatına göre en iyi en dolu ghosting ms değerleri az olan güzel rekabetçi oyunlar için bir monitör önerir misiniz Ips olması öncelik Teşekkürler

Aoc daha mı iyi dersiniz ve monitör standı için girişleri var mı?
Evet verdiği değerler bakımından en iyi AOC. Diğerleri de pek kötü değiller ama hoparlör artısıyla falan o daha iyi. Üçünde de vesa desteği var hepsinde kol kullanabilirsin. En zayıf seçenek burda MSİ bence. KTC çok f/p dönemleri oluyor 3500 ile 4000tl arası sık sık düşüyor şuan ki fiyatına ek 200tllik kuponlar olabiliyor daha da fp oluyor haberiniz olsun.

Evet verdiği değerler bakımından en iyi AOC. Diğerleri de pek kötü değiller ama hoparlör artısıyla falan o daha iyi. Üçünde de vesa desteği var hepsinde kol kullanabilirsin. En zayıf seçenek burda MSİ bence.
Teşekkür ederim yarın cuma gecesinde güzel indirimli denk gelirse veya başka markanın almayı düşünüyorum KTC alıcaktım fiyatından ötürü ama siz böyle diyince fikrim biraz daha değişti

Teşekkür ederim yarın cuma gecesinde güzel indirimli denk gelirse veya başka markanın almayı düşünüyorum KTC alıcaktım fiyatından ötürü ama siz böyle diyince fikrim biraz daha değişti
Eğer en f/p olanı arıyorsanız ktc fena fiyatta değil şu an, hatta biraz araştırın 200tl daha inebiliyor kuponla daha cazip olabilir. Daha önce 3650ye satıldığı oldu ama beklemeye değer mi bilemedim belki de daha fazla inmeyecek. AOC de min 4360tlyi gördü ve bence anlık fiyatıyla pek f/p değil ama yine alınabilir. Cuma günleri belki bunlar olmasa da alternatifler çıkabilir o zaman değerlendirirsiniz.

AOC iyidir kendim de aoc marka 24G42E kullanıyorum memnunum baya.

Merhaba VG249Q5A Modeline bakabilirsin fiyat performans bir modeldir tavsiye ederim.

Geri