Yardım Türknet Dns İşe Yaramıyor

Bedi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
167
Daha düne kadar openwrt kurulu routerimden dns değiştirerek discord'a bağlanıyordum. Bu sabah aynı şekil hiçbir ayar değiştirmedim fakat discorda siteden girebiliyorum fakat uygulamdan giremiyorum. Sadece bendemi oldu bu başka türknet kullananlar da oldu mu ? Nasıl düzelte bilirim

Daha düne kadar openwrt kurulu routerimden dns değiştirerek discord'a bağlanıyordum. Bu sabah aynı şekil hiçbir ayar değiştirmedim fakat discorda siteden girebiliyorum fakat uygulamdan giremiyorum. Sadece bendemi oldu bu başka türknet kullananlar da oldu mu ? Nasıl düzelte bilirim
hangi dns ile denediniz? ve farklı bir dns ile deneme yaptınız mı? türknet ile quad9 dns kullanarak bağlanabiliyorum.
9.9.9.9
149.112.112.112

Türknete ipv6 aktifleştirmesi için yazmıştım 1 hafta geçti haber vermeden açmışlar openwrt ayarları kaymış ondan dolayı girememişim şimdi ayarları yapınca düzeldi teşekkürler yinede

1.1.1.1 ile bağlanabiliyorum

Geri