Üniversite Bölüm Önerisi

Öğretmenlik Programı artık tercih edilmez geçti o iş başka alanlara yönelin. Beden eğitimi 80 puan üstü alıyor hatta son atamada 85'le almış, akademide geldi artık daha artar puanlar.

merhaba puanım yazdığım 2 bölümede yetiyor. bilindiği üzere iki mesleğinde artıları eksileri var deneyimlemiş yada yaşı büyük abilerde tavsiye almayı çok isterim. ilki 2 yıl pmyo okuyup direkt polis olmak bunun artıları 2 yıllık olması ve mezun olur olmaz işinin hazır olması eksileri de calışma koşulları öğretmenliğe göre daha zor vs. diğer seçenek ise beden eğitimi öğretmenliği buda 4 yıllık üstelik bitirince kpssye girmem gerekecek ve iyi geçse bile hergün önüme çıkan atanamayan öğretmenlerden biri olma ihtimalimde var tek artısı çalışma koşulları vs çok çok rahat yazın tatil iki mesleğinde maaşları aşağı yukarı belli zaten . sizce hangisini tercih etmeliyim? şimdiden teşekkürler.
astsubaylıgı da degerlendırebılırsın onerım , bir bascavus buyugumden duydugum soz tekerlekten sonraki ilk bulus astsubaydır olmustu

Öğretmenlik Programı artık tercih edilmez geçti o iş başka alanlara yönelin. Beden eğitimi 80 puan üstü alıyor hatta son atamada 85'le almış, akademide geldi artık daha artar puanlar.
valla çok fazla bu tarz yorum gördüm fakat dediğim gibi rahatlığı için ve biz mezun olana kadar düzelir sistem ümidiyle sanırım öğretmenliğe gidicem dediğiniz gibi olursa da sanırım 4 yıllık mezun olduğum için 1 yıl eğitim görüp tekrar polis olabiliyorum öyle yaparım diye düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

astsubaylıgı da degerlendırebılırsın onerım , bir bascavus buyugumden duydugum soz tekerlekten sonraki ilk bulus astsubaydır olmustu
o tarz askeri meslekler sanırım askere gitmeden olunmuyor yada msü sınavı ile alınıyor ben ne askere gittim nede msüye girdim hocam ayrıca maaşı çalışma şartları hakkında da çok bilgim yok ama araştırırım teşekkürler.

Geri