Samsung Odyssey G65b Vs TCL 27g64 - Hangisini Almalıyım?

mucovski

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba,

2 monitör arasında kaldım. Fakat çok bir bilgim olmadığı için karar veremedim. Üstadlardan yorumları bekliyorum. Teşekkür ederim :D

fps oyunları ıcın samsung daha avantajlı , hıkayelı aaa oyunlar ıcın tcl daha ıyı goruntu verır . ben va panel kullanıyorum memnunum ıkı kısım ıcın de gayet tatmın edıyor benı . kavıs sevıyorsan samsung. ama goruntu acısından tcl mınıled daha avantajlı . burda senın kararın onemlı olan

G65B curved panel TCL düz. Görüntü kaltesi TCL de daha iyi olsada black smering ve hz olarak G65B daha iyi. G65B curved olduğundan backlight bleed oluyor batman logosu şeklinde. TCL'de var mı bilmiyorum. Aşağıdaki görüntü oda full karanlık olduğunda ve parlaklık maksimum olduğunda oluyor fotoğraflarda daha bariz belli oluyor ama gözünle bu kadar fark etmezsin.
1785678229150.webp

G65B curved panel TCL düz. Görüntü kaltesi TCL de daha iyi olsada black smering ve hz olarak G65B daha iyi. G65B curved olduğundan backlight bleed oluyor batman logosu şeklinde. TCL'de var mı bilmiyorum. Aşağıdaki görüntü oda full karanlık olduğunda ve parlaklık maksimum olduğunda oluyor fotoğraflarda daha bariz belli oluyor ama gözünle bu kadar fark etmezsin.Alıntıyı görüntüle
Bu glow/sızma olayı beni de aşırı rahatsız ediyor. Daha da curved monitöre bulaşmam zaten. 20 parlaklıkta kullanıyorum ona rağmen dikkatli bakınca bulutlanma gözüküyor. Siyahlar güzel olsun diye VA dedik ışıl ışıl maşallah

Bu glow/sızma olayı beni de aşırı rahatsız ediyor. Daha da curved monitöre bulaşmam zaten. 20 parlaklıkta kullanıyorum ona rağmen dikkatli bakınca bulutlanma gözüküyor. Siyahlar güzel olsun diye VA dedik ışıl ışıl maşallah
Maalesef hocam bende aynı durumdayım. Ortam aydınlık olunca siyahlar falan çok güzel ips e göre ama karanlık olunca bulutlanma kendini belli ediyor. (İps kadar kötü değil tabi ki ama rahatsız ediyor) Oled yada mini lede geçmeyi düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,231,728
Üyeler
200,766
Son üye
tamerkarbel

Geri