Lisansız Uygulama Kullanımı Yüzünden Gelen Mail

Adamlar bildiğin tehdit ediyor, tamamen korkutma başka bişey değil. *erorist misin sen kardeşim? Hiçbir şey olmaz kaç kişi lisanslı Windows kullanıyor öyle kolay olsaydı milyarlarca insan (milyar) Microsoft tarafından davalarla uğraşıyordu deneme sürümünden sonra izin veriyor kullanmana orası ayrı. Aida 64 bile crack kullandığını anlıyor oda dava etsin o zaman🤣

Son düzenleme:
Uygulama arka planda gizli şekilde güncellemeleri ve program hakkında bilgi vermeye uyarlanmış olmalı. Kullandığınız crack dosyası işe yaramamış görünüyor. Belki programın trial deneme sürümünü kullanarak kullanmak daha mantıklı olacaktır. Trial reset diye patch dosyaları var kullanım süresi dolduğunda trial reset'i çalıştırıp kullanım iznini uzatabilirsiniz. Elimde dosya yok ama netten indirilip kullanılabilir.
İyi forumlar saygılarımla.

Adamlar bildiğin tehdit ediyor, tamamen korkutma başka bişey değil. *erorist misin sen kardeşim? Hiçbir şey olmaz kaç kişi lisanslı Windows kullanıyor öyle kolay olsaydı milyarlarca insan (milyar) Microsoft tarafından davalarla uğraşıyordu deneme sürümünden sonra izin veriyor kullanmana orası ayrı. Aida 64 bile crack kullandığını anlıyor oda dava etsin o zaman🤣

Dediğin doğru ama şirket politikalarıda var ya hani hocam. Crack A ya B ye C ye göre insana hukuki olarak bir şey açmayabilir ama arkadaşın kullandığı programda bu katı kural ve sözleşme varsa? Şirketin politikası crack konusunda aşırı katıysa yapabileceği çok bişey olmayabilir. Hani bizim şu hiç okumadığımız accept diye geçtiğimiz veya okudum kabul ediyorum dediğimiz bi tomar sayfa zımbırtı

Dediğin doğru ama şirket politikalarıda var ya hani hocam. Crack A ya B ye C ye göre insana hukuki olarak bir şey açmayabilir ama arkadaşın kullandığı programda bu katı kural ve sözleşme varsa? Şirketin politikası crack konusunda aşırı katıysa yapabileceği çok bişey olmayabilir. Hani bizim şu hiç okumadığımız accept diye geçtiğimiz veya okudum kabul ediyorum dediğimiz bi tomar sayfa zımbırtı
Çok haklısın okudum onayladım kısmı özellikle tad kaçırdı şirket böyle olabilir hak veriyorum umarım bir şey çıkmaz geçmiş olsun

Hiçbir sözleşme insan hakları dahilindeki "fair-use" kavramının üstünde olamaz.

Ya satın almaya yonlendirir, yada kullanımını engeller.
Kamusal alana açık ticari menfaat saglanan yazılımlar bunu saglamak zorunda.
Bireysel kullanımda hiç birsey yapamazlar.
2010 civarında usd de Microsoft, bireysel kullanıcının ucretsiz etkinleştirme yaptı diye mahkemeye vermişti.
Mahkeme yukarıda ki durumdan dolayı tuketiciyi haklı bulmuştu.
Bu durumda; karşıya irtibat yapmak, prg. kullandıgınızı teyit anlamına delil olarak karsı tarafa delil vermiş olursunuz.
Bireyselde hiçbir sey çıkmaz.
Sayet olursa bile sizi tespit ediyor durumda kişisel verilerin gizliliğini veya veri çalma durumu olabilir diye karşı hamlede söz konusu olur.
Bunu hiç bir yazılım goze almaz..

Ya satın almaya yonlendirir, yada kullanımını engeller.
Kamusal alana açık ticari menfaat saglanan yazılımlar bunu saglamak zorunda.
Bireysel kullanımda hiç birsey yapamazlar.
2010 civarında usd de Microsoft, bireysel kullanıcının ucretsiz etkinleştirme yaptı diye mahkemeye vermişti.
Mahkeme yukarıda ki durumdan dolayı tuketiciyi haklı bulmuştu.
Bu durumda; karşıya irtibat yapmak, prg. kullandıgınızı teyit anlamına delil olarak karsı tarafa delil vermiş olursunuz.
Bireyselde hiçbir sey çıkmaz.
Sayet olursa bile sizi tespit ediyor durumda kişisel verilerin gizliliğini veya veri çalma durumu olabilir diye karşı hamlede söz konusu olur.
Bunu hiç bir yazılım goze almaz..
mail yollamıştım napayım sileyim mi

Arkadaşlar merhaba,

Üniversiteden mezun olabilmem için yapmam gereken tasarım projesini SketchUp üzerinden hazırlamam gerekiyordu. Hatta daha önce okulda hiç SketchUp dersi almamış olmama rağmen, bu programı kendi kendime öğrenerek bir final projesi ortaya koymak durumunda kaldım.

Bu final ödevinin görsellerinin renderlı olması gerekiyordu. Ancak bildiğiniz gibi SketchUp'ın ücretsiz bir öğrenci versiyonu bulunmuyor; sadece öğrencilere özel belirli indirimler yapıyorlar. Günümüz Türkiye şartlarında ve ekonomik durumunda, sırf tek bir proje yapabilmek için SketchUp satın almam pek mümkün değildi. Maalesef AutoCAD veya diğer CAD uygulamalarındaki gibi öğrencilere yönelik ücretsiz bir kullanım imkanı sunmuyorlar.

Aynı durum Enscape için de geçerli. Enscape programını tercih etme sebebim, bilgisayarımın çok iyi olmamasıydı (sistemimde RX 480 ekran kartı var). Benim bilgisayarımda en basit ve en kolay şekilde çalışabilecek render programı buydu; zaten hocamız da bize bunu tavsiye etmişti. Fakat bu uygulamanın da öğrencilere özel ücretsiz bir versiyonu ya da kampanyası yok, sadece %20 civarında bir indirim sağladıklarını biliyorum.
Bu final ödevini yapmak için diğer sınıftan arkadaşlarımdan Enscape programını almıştım. Rar dosyası olarak flash bellekle kendi bilgisayarıma atıp kurmuştum.

Az önce Enscape üzerinden böyle bir mail geldi:

Bu ciddi bir şey mi? Ne yapmam gerekiyor? Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz, ne anlama geliyor bu?
Alıntıyı görüntüle
Aynı Mail Banada Geldi Şuanlık Bakıyorum Araştırıyorum Yanıt Yazmıyacağım Ve Aynı kişi aynı saatte aynı gün

Son düzenleme:
Geri