Mikrofon kaliteleri nasil peki hocam
Mikrofon kaliteleri nasil peki hocam
Estağfurullah hocam. Kulaklığın cızırtı ve dip ses sorunu ilk üretimde ve sadece pro modelinde vardı benim size attığım ultra modelinde yoktu. Zaten sonraki üretimlerde büyük ölçüde problemleri çözdüler, iyileştirmeler yaptılar ultra modeli sorunsuzdu dahada sorunsuz oldu hocamCahilliğime verin hocamo zaman bunu öğrendiğim iyi oldu, attığınız modeli biraz da ben araştırayım sipariş vermeden önce. Teşekkürler tekrardan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam şimdi ufak bi baktım kulaklığa da çoğu kişide aynı sorun varmış, sol kulaklık kısmından cızırtı geliyormuş diyorlar bi bilginiz var mı
Çok teşekkürler hocam o sorun yoksa baya başarılı kulaklik gibi duruyorEstağfurullah hocam. Kulaklığın cızırtı ve dip ses sorunu ilk üretimde ve sadece pro modelinde vardı benim size attığım ultra modelinde yoktu. Zaten sonraki üretimlerde büyük ölçüde problemleri çözdüler, iyileştirmeler yaptılar ultra modeli sorunsuzdu dahada sorunsuz oldu hocam
Aynen öyle hocam çok kafa karıştırmayada gerek yok bu bütçedeki en iyisi al geç.Çok teşekkürler hocam o sorun yoksa baya başarılı kulaklik gibi duruyor
Hocam kulaklığı kullanıyorum bir kaç gündür ve çok memnun kaldım çok teşekkür ederim. Bir şey daha rica edecektim senden varsa bilgin mouse ve mouse pad önerebilir misin yine oyunlar için olacak butcem toplam 3k sayılır bunlar için.Aynen öyle hocam çok kafa karıştırmayada gerek yok bu bütçedeki en iyisi al geç.
Rica ederim beğenmenize sevindim.Hocam kulaklığı kullanıyorum bir kaç gündür ve çok memnun kaldım çok teşekkür ederim. Bir şey daha rica edecektim senden varsa bilgin mouse ve mouse pad önerebilir misin yine oyunlar için olacak butcem toplam 3k sayılır bunlar için.
Hocam mouse için benimde aklımda bu vardı zaten ama mouse pad için 1500tl fazla pahalı değil mi acaba piyasasını bilmiyorumdaRica ederim beğenmenize sevindim.
![]()
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
7 Temmuz 2026 tarihi itibaren stoğa eklenen ''ATK A9 Plus'' modelleri Pixart 3950 Ultra sensörü ile güncellenmiştir. Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti...wraithesports.com
![]()
Wraith Spirit of Aim Mousepad
Wraith Ürünlerinde 30 Gün Memnuniyet Garantisi: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bütçe çıkartırsan direk al geç
Hocam bir kere alırsın ömürlük alırsın aslında pahalı değil verdiği performansa göre en iyi fiyat performans mousepadlerden birisi masamda şuan sana attığım model var memnunum.Hocam mouse için benimde aklımda bu vardı zaten ama mouse pad için 1500tl fazla pahalı değil mi acaba piyasasını bilmiyorumda
Tamamdır hocam mousepadi düşüneyim ben bi teşekkürlerHocam bir kere alırsın ömürlük alırsın aslında pahalı değil verdiği performansa göre en iyi fiyat performans mousepadlerden birisi masamda şuan sana attığım model var memnunum.
Rica ederim beğenmenize sevindim.
![]()
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
7 Temmuz 2026 tarihi itibaren stoğa eklenen ''ATK A9 Plus'' modelleri Pixart 3950 Ultra sensörü ile güncellenmiştir. Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti...wraithesports.com
![]()
Wraith Spirit of Aim Mousepad
Wraith Ürünlerinde 30 Gün Memnuniyet Garantisi: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bütçe çıkartırsan direk al geç
www.itopya.com
www.itopya.com
Teşekkürler hocam bu bilgi için bu mousea da bakayım o zaman, mouse pad içinde öneriniz var mıATK Dragonfly A9 Plus kullanan tanıdığım çoğu kişide bir süre sonra scroll tuşu bozuldu sensör takıntısı yoksa onun yerine Aula V9 Pro öneririm.
Pro versiyonu 118,54 x 60,22 x 37,68 mm boyutunda 58 gram ağırlığında.
Pro Plus versiyonu 125 x 64 x 40 mm boyutunda 63 gram ağırlığında.
Aralarında boyut ve ağırlık haricinde bir fark yok.
![]()
Aula V9 PRO Plus Lightweight PAW3395 26000 DPI 8000Hz Kablosuz Siyah E-Spor Gaming Mouse | ITOPYA
Aula V9 PRO Plus Lightweight PAW3395 26000 DPI 8000Hz Kablosuz Siyah E-Spor Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile MT03778-SIYAH ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
![]()
Aula V9 PRO Lightweight PAW3395 26000 DPI 8000Hz Kablosuz Siyah E-Spor Gaming Mouse | ITOPYA
Aula V9 PRO Lightweight PAW3395 26000 DPI 8000Hz Kablosuz Siyah E-Spor Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile MT03777-SIYAH ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Teşekkürler hocam bu bilgi için bu mousea da bakayım o zaman, mouse pad içinde öneriniz var mı
ulugames.com.tr
Hocam bu mousepadle diğeri arasında 3 katı fark var mesela performans açısından bi farkı oluyormu ki bu kadarRica ederim. Mousepad olarak arkadaşın attığı Wraith Spirit of Aim Mousepad kullanıyorum ve memnunum. Bütçeniz uygunsa alabilirsiniz ama değilse alttakine bir göz atabilirsiniz.
![]()
Ulugames Drift Speed Mousepad
45x40cm hız odaklı gaming mousepad. İnce yapı ve düşük sürtünmeli yüzeyi ile FPS ve MOBA oyuncuları için optimize edilmiş. Premium kumaş teknolojisi ile maksimum performans.ulugames.com.tr