Kargoda Kasamin Camı Patlamış ?

LamonGa

80+
Reaksiyon skoru
20
Selam arkadaslar kasayı satmıştım 2-3 gün önce şuan alıcıya ulaşmış cami patlak halde 2-3 kat patpata sarmama ve kırılabilir etiketi olmasına rağmen yurtiçi kargo patlatmayi başarmış sizce napabilirim.

Ekler

• 1000096425.webp
    1000096425.webp
    148.4 KB · Hit: 125
bu şekilde gönderilmez zaten dostum. patpata sararak kasa göderirsen sadece cam patlamaz şasiside yamulur. kendi kutusu yada köpüğünde göndermediğin müddetçe ha patpata sarmışsın ha dümdüz sarmadan göndermişsin aynı şey. hiçbirşey yapamazsın senin hatan

nereden alındı ise iade etmeyi çalışını ve eğer mükünse kargo tutanağı tutrunu şubeye gidipte

bu şekilde gönderilmez zaten dostum. patpata sararak kasa göderirsen sadece cam patlamaz şasiside yamulur. kendi kutusu yada köpüğünde göndermediğin müddetçe ha patpata sarmışsın ha dümdüz sarmadan göndermişsin aynı şey. hiçbirşey yapamazsın senin hatan
Bro kendi kutusunda zaten kutusuz ürünmu gonderilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

param guvendeyle sattiysan pek bisey yapamassin
Yani müşteri hizmetleri hiçbir destekte bulunmadi kargoyla görüşün diyorlar

kutuya köpükle mi koydun yoksa patpata sararak mı dostum? hani dış şasisinden kutuda boşlukta tutan köpükleri oluyor o da varmıydı kutuda? yoksa dümdüz patpata sarıp kutuya mı attın köpük yerine

Yani müşteri hizmetleri hiçbir destekte bulunmadi kargoyla görüşün diyorlar
en iyi yol şubeye gidini tutanak tuturunu yoksa elinizde patlayacak gibi

kutuya köpükle mi koydun yoksa patpata sararak mı dostum? hani dış şasisinden kutuda boşlukta tutan köpükleri oluyor o da varmıydı kutuda? yoksa dümdüz patpata sarıp kutuya mı attın köpük yerine
İçi patpat dolu ve kartonla destekde yapmıştım daha öncede amazondan aldığım 0 Lianli kasa kutulamayi açarken yorulmuştum ama cami 4 bi taraftan çizik doluydu

en iyi yol şubeye gidini tutanak tuturunu yoksa elinizde patlayacak gibi
Şuan alıcıya söyledim tutanak tut diye umarım mağduriyetimi giderirler parasında değilim ama yazıktır yani o kadar etiketi kutlaması uğraşıpta böyle sonuç almak üzücü

İçi patpat dolu ve kartonla destekde yapmıştım daha öncede amazondan aldığım 0 Lianli kasa kutulamayi açarken yorulmuştum ama cami 4 bi taraftan çizik doluydu
geçmiş olsun kanka. en başta yazdığım köpük ve kutusu olmadığı müddetçe temperli cam kargoda çoook kolay patlar. istediğin kadar balonlu naylonla kartonla destek at köşeden tıklattığı an tuzla buz olur. olmuşta zaten. kasaların kolilerini değilde köpüklerini straforlarını bu yüzden tutun saklayın diyorum soran herkese. sağlık olsun ne diyeyim

geçmiş olsun kanka. en başta yazdığım köpük ve kutusu olmadığı müddetçe temperli cam kargoda çoook kolay patlar. istediğin kadar balonlu naylonla kartonla destek at köşeden tıklattığı an tuzla buz olur. olmuşta zaten. kasaların kolilerini değilde köpüklerini straforlarını bu yüzden tutun saklayın diyorum soran herkese. sağlık olsun ne diyeyim
Sağolasın bu cami nasi halledebiliriz acaba yeni cam falan nerden tedarik edilir

param guvendeyle sattiysan adam kirik camla iade edebilir haberin olsun o yuzden adamla konus bence 300-500 lira artik kasa camlari ne kadar ediyosa adama gonder bence sonra ugrasma bir daha kargo firmasina tutanak tutturabilirsin ama bence cokta faydasi olmaz

Sağolasın bu cami nasi halledebiliriz acaba yeni cam falan nerden tedarik edilir
servisinden tedarik edilir fakat aslı astarını geçer bildiğin kasa parası çıkar uğraşmaya değmez. bu arada kasayı teslim aldığı esnada tutanak tutuldu mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,327
Üyeler
200,899
Son üye
voidfps

Geri