LamonGa
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
Bro kendi kutusunda zaten kutusuz ürünmu gonderilirbu şekilde gönderilmez zaten dostum. patpata sararak kasa göderirsen sadece cam patlamaz şasiside yamulur. kendi kutusu yada köpüğünde göndermediğin müddetçe ha patpata sarmışsın ha dümdüz sarmadan göndermişsin aynı şey. hiçbirşey yapamazsın senin hatan
Yani müşteri hizmetleri hiçbir destekte bulunmadi kargoyla görüşün diyorlarparam guvendeyle sattiysan pek bisey yapamassin
kutuya köpükle mi koydun yoksa patpata sararak mı dostum? hani dış şasisinden kutuda boşlukta tutan köpükleri oluyor o da varmıydı kutuda? yoksa dümdüz patpata sarıp kutuya mı attın köpük yerineBro kendi kutusunda zaten kutusuz ürünmu gonderilir
en iyi yol şubeye gidini tutanak tuturunu yoksa elinizde patlayacak gibiBro kendi kutusunda zaten kutusuz ürünmu gonderilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yani müşteri hizmetleri hiçbir destekte bulunmadi kargoyla görüşün diyorlar
İçi patpat dolu ve kartonla destekde yapmıştım daha öncede amazondan aldığım 0 Lianli kasa kutulamayi açarken yorulmuştum ama cami 4 bi taraftan çizik doluydukutuya köpükle mi koydun yoksa patpata sararak mı dostum? hani dış şasisinden kutuda boşlukta tutan köpükleri oluyor o da varmıydı kutuda? yoksa dümdüz patpata sarıp kutuya mı attın köpük yerine
Şuan alıcıya söyledim tutanak tut diye umarım mağduriyetimi giderirler parasında değilim ama yazıktır yani o kadar etiketi kutlaması uğraşıpta böyle sonuç almak üzücüen iyi yol şubeye gidini tutanak tuturunu yoksa elinizde patlayacak gibi
geçmiş olsun kanka. en başta yazdığım köpük ve kutusu olmadığı müddetçe temperli cam kargoda çoook kolay patlar. istediğin kadar balonlu naylonla kartonla destek at köşeden tıklattığı an tuzla buz olur. olmuşta zaten. kasaların kolilerini değilde köpüklerini straforlarını bu yüzden tutun saklayın diyorum soran herkese. sağlık olsun ne diyeyimİçi patpat dolu ve kartonla destekde yapmıştım daha öncede amazondan aldığım 0 Lianli kasa kutulamayi açarken yorulmuştum ama cami 4 bi taraftan çizik doluydu
Sağolasın bu cami nasi halledebiliriz acaba yeni cam falan nerden tedarik edilirgeçmiş olsun kanka. en başta yazdığım köpük ve kutusu olmadığı müddetçe temperli cam kargoda çoook kolay patlar. istediğin kadar balonlu naylonla kartonla destek at köşeden tıklattığı an tuzla buz olur. olmuşta zaten. kasaların kolilerini değilde köpüklerini straforlarını bu yüzden tutun saklayın diyorum soran herkese. sağlık olsun ne diyeyim
servisinden tedarik edilir fakat aslı astarını geçer bildiğin kasa parası çıkar uğraşmaya değmez. bu arada kasayı teslim aldığı esnada tutanak tutuldu mu?Sağolasın bu cami nasi halledebiliriz acaba yeni cam falan nerden tedarik edilir