Ddr5'e Geçilmeli mi ?

hemen görüş alayım 1 ay sonra sapphire alacağım muhtemelen karttan memnunmusun
Ben Sapphire Pulse 9070 kullanıyorum hocam 2 fanlı olmasına rağmen mükemmel. 60 dereceyi geçmiyor ve kasam küçük sadece 2 tane egzoz fanı var.

• Beğen
Reaksiyonlar: Sevz
Merhaba arkadaşlar şu an DDR4 bir sistemin var Ryzen 5 5600, 32GB Ram, 550M bir anakart ile.
Durumları az çok biliyorsunuz sene başından beri aslında bekliyorum hep iyiye gidecek gidecek diye fakat ne zaman baksam daha kötüye gidiyor en son ki haberlerden sonra daha iyiye gideceğini düşünmeyi bıraktım. Ortalama/üst bir sistem toplayıp en az 5 sene yükseltme yapmayacağım. Uzun lafın kısası

30.000TL'ye 16GB ram ile DDR5 geçilir mi ?

Patriot Viper 16GB
Gigabyte B850M Force
Ryzen 9700x

Ekran kartım RX9070. Onu ellemeyeceğim.
geleceğe daha dönük bir sistem olur mantıklı olabilir

• Beğen
Güzel bir ram indirimi yakalarsan geçilir onun dışında geçmeye gerek yok pek bence

• Beğen
Merhaba arkadaşlar şu an DDR4 bir sistemin var Ryzen 5 5600, 32GB Ram, 550M bir anakart ile.
Durumları az çok biliyorsunuz sene başından beri aslında bekliyorum hep iyiye gidecek gidecek diye fakat ne zaman baksam daha kötüye gidiyor en son ki haberlerden sonra daha iyiye gideceğini düşünmeyi bıraktım. Ortalama/üst bir sistem toplayıp en az 5 sene yükseltme yapmayacağım. Uzun lafın kısası

30.000TL'ye 16GB ram ile DDR5 geçilir mi ?

Patriot Viper 16GB
Gigabyte B850M Force
Ryzen 9700x

Ekran kartım RX9070. Onu ellemeyeceğim.
Elinde güzel bir DDR4 varsa ve fazlasına ciddi şekilde ihtiyaç yoksa bence israf olur şu piyasada DDR5 geçmek.

• Beğen
Her şey zam alıyor eğer bilgisayarı 1 yıl sonra salarım demiyosan 3-5 yıl daha kullanıcaksan şimdiden almak mantıklı bence.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

çünkü 1 2 yıl sonra suan ki sistemin yetersiz kalırsa çok daha pahalıya gelir muhtemelen fiyatlar uçuyo

Paranız varsa geçin öyle yada böyle geçilecek gibi.Fiyat bekleyelim de 2 yıl sonra belki dünya yerinde olmayacak bırak rami.

Geri