🔥İndirim 899 TL | Aula F2066 Blue Switch

phopshen

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
481
biraz sesi cırtlak ben de hoşlanmıyorum ondan .tok ses lazım yoksa alcaktım. membrandan bıktım

Ben yaklaşık 4 yıl kullandım gayet güzeldi neden pişmanlık diyorsunuz
şıkırşıkır seslerden kullanan keyif alsada etrafındaki ahali pek hazetmediğinden :D hatta oyun esnasında gürültü engelleme özelliği olan mikrofon bile blue switch gürültüsünü yakalayıp karşıya iletebiliyor doğal olarakta karşıdaki arkadaş klavyendeki blue switchlere iyi bir sövebiliyor :D

şıkırşıkır seslerden kullanan keyif alsada etrafındaki ahali pek hazetmediğinden :D hatta oyun esnasında gürültü engelleme özelliği olan mikrofon bile blue switch gürültüsünü yakalayıp karşıya iletebiliyor doğal olarakta karşıdaki arkadaş klavyendeki blue switchlere iyi bir sövebiliyor :D
Ben memnunundum ama evet çevre rahatsız oluyor

Xpg.summoner red var o bile gürültülüyken blue düşünemiyorum

Aynen öyle bu yüzden mekanik klavyem çöp oldu. 2019'da aldığım Pirhana klavyemi kullanıyorum.
Vallahi ben de aynısını yaşadım, Bim'den 25 TL'ye aldığım Piranha klavyeye kalmıştım zamanında taş gibi de çalışıyordu.

Bütün blue switchleri piyasadan toplayıp anahtarlık yaptılar zannediyordum. 3d printer ile anahtarlık yapanların işine yarar belki. :kekw:

Geri