Iphone 13 Batarya Değiştirmeli Miyim?

ANtiQ08

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,917
Telefonu alalı 2 seneyi daha yeni geçti bataryam %81 de ve artık günü pil modu kapalıyken kurtarmıyor. şarj ederken sorun yaşıyorum içine biraz bastırmadan şarj almıyor ve ekranda arada böyle bir beyaz parlama oluyor belki batarya şişmiştir ondan böyledir diye düşünüyorum ama bu şekilde bahsettiğim problemlerle sizce telefonu yaptırmak mı 28K ya ip15 mi daha mantıklı veya telefon kaç para tutarsa yaptırmak daha mantıklı telefonu değiştirmek istemiyorum ama tamir için gereksiz paralarda vermek istemiyorum düşünceleriniz neler

Zamanı gelmiş

Zamanı gelmiş
Acaba sadece batarya ile sınırlı kalır mı diye düşünüyorum 6.5 felan tutuyormuş total 28 ayırmıştım telefon için total 21-22 bana kalsa 5070 vs alıcam bütçe çıkarmaya çalışıyorum 😅🥲
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tahmini fiyat yazmıyo mu apple sitesinden cihazlarıma girince
yazıyor ama batarya veya küçük işlemler dışındada çok para vermek istemiyorum emin değilim ekranda kırık vs yokta pil ve şarj etmeme muhabbeti biraz canımı sıkıyor açıkçası

o zaman biraz daha idare et, ekran kartını muhakkak al, zam gelme ihtimali çok yüksek

Telefonu elden çıkart
Çıkartmak için 28K vermem gerekiyor extra Buda fazla kasım sonunda işten çıkacağım yapmak istediğim şeyleri baya sınırlandırıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o zaman biraz daha idare et, ekran kartını muhakkak al, zam gelme ihtimali çok yüksek
Öncelik sıralamasında en sonda o ikinci elden alıcam alırsam 30K ya Aero vs düşürürsem onlardan bakıcam beyaz model istiyorum

Başka tavsiye yok galiba

Batarya değiştireceksen yan sanayi taktırma paraya kıy yetkili serviste orjinal taktır

Geri