Eyvan
80+
- Reaksiyon skoru
- 36
her koşulda sakladım bir problem olmadıçektim 24 adet hi protein barlardan, bunları buzdolabında saklayabilir miyiz
her koşulda sakladım bir problem olmadıçektim 24 adet hi protein barlardan, bunları buzdolabında saklayabilir miyiz
Afiyettt hocam.36 tane Hi protein bar aldım. Tanesi 47.5 tl ye geldi marketlerde 100 lira tanesi.
3 lü nutzilla 3 lü fıstık ezmesi aldım. O da baya uyguna geldi yapıştırın siz de. Nutzillalar markette tanesine 500 felan yazıyorlar.
Ekteki gibi alınırsa 12'lideki %10 Hepsipara iadesiyle birlikte tanesi 39,6 liraya geliyor. Ben de çektim şimdi.36 tane Hi protein bar aldım. Tanesi 47.5 tl ye geldi marketlerde 100 lira tanesi.
3 lü nutzilla 3 lü fıstık ezmesi aldım. O da baya uyguna geldi yapıştırın siz de. Nutzillalar markette tanesine 500 felan yazıyorlar.
%10 veriyor, belki premium ile alakalıdır ama bana %10 verdi. Ürün fotoğrafının sol üstü ve sayfasının sağ tarafında da %10 gösteriyor.Hocam hepsipara %6 yaziyor bende ama 10 mu veriyor?
Bende premium yok su an ama %6 yaziyordu ondan bi sorayim dedim hocam. Tesekkurlerr%10 veriyor, belki premium ile alakalıdır ama bana %10 verdi. Ürün fotoğrafının sol üstü ve sayfasının sağ tarafında da %10 gösteriyor.
özellikle protein ürünleri birçok üyenin takip ettiği ve ilgilendiği ürünler olduğu için ve bu ürünlerde fırsat olunca önünüze geliyor.Bu konu neden zırt pırt önümüze geliyor anlamadım