Masterkeles
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Normalde modart confetti v2 modelini alacaktım ama stok bitmiş stoğa tekrar gelirse ne zaman gelir veya bu bütçelerde benzer bir hazır sistem var mıdır önerdiğiniz.
Boşver itopyadan alma gereksiz pahalı orasıNormalde modart confetti v2 modelini alacaktım ama stok bitmiş stoğa tekrar gelirse ne zaman gelir veya bu bütçelerde benzer bir hazır sistem var mıdır önerdiğiniz.
Nerden edindin bu biligiyi acaba ? Aynı özellikte başka bir oem önerim varmıBoşver itopyadan alma gereksiz pahalı orası
İtopyada araştırma yaparsan uyguna bulursun.Boşver itopyadan alma gereksiz pahalı orası
bu bilgiyi siteye girip ulaşabilirsin normal şeyler sanki indirimde gösterilip piyasa üstünde satılıyorNerden edindin bu biligiyi acaba ? Aynı özellikte başka bir oem önerim varmı
Çoğu sattığı şry olabilir ama bazen baya uygunada satıyorlar mesela r9 9900x 9.999 tl ye vermeleri yani bir çok şryi var hrt marka ztn dediğini yapıyor ama bazende indirim yapmak zorundalarki para akışını sağlasınladbu bilgiyi siteye girip ulaşabilirsin normal şeyler sanki indirimde gösterilip piyasa üstünde satılıyor
Itopya görevlisi bu kadar savunmazÇoğu sattığı şry olabilir ama bazen baya uygunada satıyorlar mesela r9 9900x 9.999 tl ye vermeleri yani bir çok şryi var hrt marka ztn dediğini yapıyor ama bazende indirim yapmak zorundalarki para akışını sağlasınlad
AYnen kanka beğenmiosan fiystlaej arkadaşa daha ıyguna bul aynı özellikteItopya görevlisi bu kadar savunmaz
Kanıtladım ya dostum. Fazla takma bu adamın dediklerini. Söylediğim gibi sitelere bak uyguna bulduğunu kaçırma.İtopyada araştırma yaparsan uyguna bulursun.Alıntıyı görüntüleBu sistemi 46k ya aldım mesela.Başka sitede bu fiyata zor bulursun. Modart v2 sitemin ssd ve soğutması değistirilmiş hali. Güzel bir fırsattı kaçırmasaydın keşke.