40-45k Hazır Sistem Önerisi

Boşver itopyadan alma gereksiz pahalı orası
İtopyada araştırma yaparsan uyguna bulursun.
IMG_20260731_161940.webp
Bu sistemi 46k ya aldım mesela.Başka sitede bu fiyata zor bulursun. Modart v2 sitemin ssd ve soğutması değistirilmiş hali. Güzel bir fırsattı kaçırmasaydın keşke.

bu bilgiyi siteye girip ulaşabilirsin normal şeyler sanki indirimde gösterilip piyasa üstünde satılıyor
Çoğu sattığı şry olabilir ama bazen baya uygunada satıyorlar mesela r9 9900x 9.999 tl ye vermeleri yani bir çok şryi var hrt marka ztn dediğini yapıyor ama bazende indirim yapmak zorundalarki para akışını sağlasınlad

Çoğu sattığı şry olabilir ama bazen baya uygunada satıyorlar mesela r9 9900x 9.999 tl ye vermeleri yani bir çok şryi var hrt marka ztn dediğini yapıyor ama bazende indirim yapmak zorundalarki para akışını sağlasınlad
Itopya görevlisi bu kadar savunmaz

İtopyada araştırma yaparsan uyguna bulursun.Alıntıyı görüntüleBu sistemi 46k ya aldım mesela.Başka sitede bu fiyata zor bulursun. Modart v2 sitemin ssd ve soğutması değistirilmiş hali. Güzel bir fırsattı kaçırmasaydın keşke.
Kanıtladım ya dostum. Fazla takma bu adamın dediklerini. Söylediğim gibi sitelere bak uyguna bulduğunu kaçırma.

Geri