🔥İndirim Migros Moneyler %50 Daha Değerli 1-2 Ağustos

4500 TL moneyim vardı bekliyordum bu kampanyayi. Şu anda 6700 TL olarak kullanabiliyorum. Bence kampanya birimi şirketi batırmak istiyor yada kampanyalar vasıtasıyla şirketten rant kasiyor. Bu şekilde kampanyalar galaksinin hiçbir yerinde olmaz. Hiçbir akıl açıklayamaz bu kadar bonkör kampanyaları. Uzun vadede bu şirket batabilir yada bu işin aslı ortaya çıkar bakalım.
Bence şirketin satışını arttırıyorlar değerli gözükmesi için. Umarım migros da satılmaz 😢

4500 TL moneyim vardı bekliyordum bu kampanyayi. Şu anda 6700 TL olarak kullanabiliyorum. Bence kampanya birimi şirketi batırmak istiyor yada kampanyalar vasıtasıyla şirketten rant kasiyor. Bu şekilde kampanyalar galaksinin hiçbir yerinde olmaz. Hiçbir akıl açıklayamaz bu kadar bonkör kampanyaları. Uzun vadede bu şirket batabilir yada bu işin aslı ortaya çıkar bakalım.
Bu ara Uber tüm kurye kısmını alınca rakip azaldı Uber indirimleri çok azalttı ama Migrosun kampanyalar son aylar çok artmaya başladı muhtemelen Pazar payı almaya çalışıyordur.
Ben şahsen eskiden beri seviyorum bir şey iade edeceğim zaman kapıma gelip aliyorlar, ücret iadesini de hemen yapıyorlar.
Kampanya sayesinde 3 al 2 iadeden alınan ürünler bedavaya gelmiş oluyor örneğin 100tl lik 3 ürün aldın 200 iade oldu bugünkü kampanya ile 100tl daha geldi :D

Son düzenleme:
Kampanya 2 ağustosta da var gibi dmi müşteri hizmetleri boyle dedi

Ekler

• Screenshot_20260801-161433_Migros.webp
    Screenshot_20260801-161433_Migros.webp
    101.4 KB · Hit: 22
Migrosta uygun kampanya yok şuan inşallah kampanya bitmeden gelir de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,533
Üyeler