Adobe Programları Hiçbir Türlü Kurulmuyor

enisberberr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,079
Merhabalar,

Bir süredir Adobe Ürünlerini lisanslı olarak kullanıyordum.
Aradan bir süre geçti ve faturaları ödememiştim çünkü kullanmıyordum.
Bugün faturayı ödedim tekrar lisanslı kullanmak adına.
Creative Cloud'ı indirdim ve kurmak istedim ama olmadı, hata vermedi ve ekranda hiçbir aksiyon olmadı.
Aynı şekilde Photoshop'u direkt indirmek istedim Adobe'ın sitesinden ama o da aynı durum.

Ne yaparsam yapayım olmadı;

Windows defenderi kapattım olmadı,
Laptoba reset attım olmadı ve neredeyse çoğu şeyi denedim olmadı.

Çözümü bilen bir arkadaş vardır diye konuyu açmak istedim ama sabah her türlü yardım merkezi ile canlı sohbetle çözmeye çalışacağım.

Var mı bir yiğit bu sorunu çözecek?

Normalde bir fikrim yok ama sondaki yiğitlik ünvanı için geminiye sordum şöyle ise yarar bir çözüm önerdi.

Adobe Creative Cloud Cleaner Tool Kullanın (En Etkili Çözüm)
Daha önceden lisans ödenmediği veya programlar silindiği için sistemde bozuk kayıt defteri girdileri veya artık dosyalar kalmış olabilir. Standart kaldırma araçları bunları temizlemez.
Adobe'nin resmi temizleme aracı olan Creative Cloud Cleaner Tool'u (Windows sürümünü) indirin.
Programı yönetici olarak çalıştırın.
Ekrandaki yönergeleri takip ederek sistemdeki bozuk olası Creative Cloud kalıntılarını tamamen temizleyin.
Bilgisayarı yeniden başlatıp güncel Creative Cloud yükleyicisini tekrar çalıştırın.

Normalde bir fikrim yok ama sondaki yiğitlik ünvanı için geminiye sordum şöyle ise yarar bir çözüm önerdi.

Daha önceden lisans ödenmediği veya programlar silindiği için sistemde bozuk kayıt defteri girdileri veya artık dosyalar kalmış olabilir. Standart kaldırma araçları bunları temizlemez.
Adobe'nin resmi temizleme aracı olan Creative Cloud Cleaner Tool'u (Windows sürümünü) indirin.
Ekrandaki yönergeleri takip ederek sistemdeki bozuk olası Creative Cloud kalıntılarını tamamen temizleyin.
Bilgisayarı yeniden başlatıp güncel Creative Cloud yükleyicisini tekrar çalıştırın.
Hacı baba yaptım aynısını 3 kere o da yetmedi...

Kafayı bozup en son format atacağım yoksa...

İnşallah bir çözüm bulabilirim forumdaki arkadaşlar sayesinde ya :kedi:

Eve geldim ve ofisteyken yüklediğim ve o anda açılmayan photshop setup dosyasına tıklamak istedim ve bu sefer böyle bir pencere verdi

1785693868275.webp

Valla işe yarar mı bilmiyorum onedrive yedeklemesini devre dışı bırakıp öyle bir denesen. Ya da şuanda programların kurulu olduğu diske değilde diğer diske kurmayı denesen. Yani çok ufak bir ihtimal bunlardan olabilir.
Onedrive'ı kaldırmıştım hocam...

Hocam seçenek hiç gelmiyor ki disk değiştireyim kurulum seçeneğinde :D

Kardeşim bak bu yüzden paşa paşa Korsan Win 10 kurucaksın.
Çünkü orijinal Win'ler korsan uygulamaları engelliyor.

Sonra da dalıcaksın torrent sitesine. Photoshop CS6 reepack bulup indireceksin kurulumunu yapıcaksın kullanıcaksın ömür boyu.

Ve paranla da rezil olmayacaksın.

Benim orijinale geçiş dönemim rezillikle sonuçlandı. Aman dedim bir daha size para yedirene de yedireyim.

Kardeşim bak bu yüzden paşa paşa Korsan Win 10 kurucaksın.
Çünkü orijinal Win'ler korsan uygulamaları engelliyor.

Sonra da dalıcaksın torrent sitesine. Photoshop CS6 reepack bulup indireceksin kurulumunu yapıcaksın kullanıcaksın ömür boyu.

Ve paranla da rezil olmayacaksın.

Benim orijinale geçiş dönemim rezillikle sonuçlandı. Aman dedim bir daha size para yedirene de yedireyim.
alaka seviyesi

Geri