Tangzu Wan'er S.G Iı Iem Ufak Kulaktan Düşer mi?

Reaksiyon skoru
21
İlk defa IEM kulaklık kullanacağım onun için çok bir masraf yapmak istemiyorum. Kulağım çok küçük olduğu için düşer mi bu kulaklığı çok öneriyorlar konforu nasıl? Normalde kulak içi pek kullanmıyorum çünkü. Bir de Lenovo laptopa bağlayacağım 3.5mm jack girişli olanı alsam sorun olmaz değil mi yoksa type c olanını mı almalıyım? Konforu daha iyi olan başka öneriniz varsa 1.000TL civarında

değerlendirebilirim.

Kulağının ne kadar küçük olduğuna göre değişir. Normal derecede küçükse düşmez, tabii small size silikonları takman gerekiyor. Konforu iyi uzun süre yormaz. Önerim Red Lion versiyonunu alman olur. Type c alabilirsin, bazen dip ses yapabiliyor içindeki dacın qc sorunu var muhtemelen. 3.5 alırsan araya en azından apple dac bağlamanı öneririm. Laptop jakları iyi olmuyor.
Bu videoya bakabilirsin:

Kulağının ne kadar küçük olduğuna göre değişir. Normal derecede küçükse düşmez, tabii small size silikonları takman gerekiyor. Konforu iyi uzun süre yormaz. Önerim Red Lion versiyonunu alman olur. Type c alabilirsin, bazen dip ses yapabiliyor içindeki dacın qc sorunu var muhtemelen. 3.5 alırsan araya en azından apple dac bağlamanı öneririm. Laptop jakları iyi olmuyor.
Bu videoya bakabilirsin:
1500'e Tangzu WAN'er sg II aldım. 3.5mm jack girişli mikrofonlu. Type-C kısmı arka kısmında bana uzak kaldığı için jack girişine taksam mı diye düşündüm ve ses kartı yeter mi diye modelini yazdım chatqptye fazlasıyla yeteceğini söyledi umarım hata yapmamışımdır. Laptop IdeaPad Gaming 3 i512500H+RTX 3050.

1500'e Tangzu WAN'er sg II aldım. 3.5mm jack girişli mikrofonlu. Type-C kısmı arka kısmında bana uzak kaldığı için jack girişine taksam mı diye düşündüm ve ses kartı yeter mi diye modelini yazdım chatqptye fazlasıyla yeteceğini söyledi umarım hata yapmamışımdır. Laptop IdeaPad Gaming 3 i512500H+RTX 3050.
Sound floor yapabilir denemek lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,672
Üyeler
200,743
Son üye
kazarai

Geri