Yardım Anti-Glare Ekran Nasıl Temizlenir? (Odyssey G6 G61SD)

CytQe

80+
Reaksiyon skoru
17
Merhabalar, @TaHao beni Monitörü alırken çok uyarmıştı ama biraz pasaklıyım ve Monitörü daha yeni almama rağmen biraz kirlettim Samsung Odyssey G6 G61SD Monitörümün Ekranını nasıl temizleyebilirim? Sürekli temizleyebilmem için neler önerirsiniz?

Her zaman derim su en iyi temizleyicidir. Cam bezi ve su başka hiçbir şeye gerek yok. Su direk ekrana değil beze sıkılacak az nemli olacak bu kadar basit.

Her zaman derim su en iyi temizleyicidir. Cam bezi ve su başka hiçbir şeye gerek yok. Su direk ekrana değil beze sıkılacak az nemli olacak bu kadar basit.
hocam damıtılmış su bile iz bırakıyor. oled reddit grubunda ekranını mahvedenler var bu şekilde. eğer yağlı bir lekeyse alkol en kolay çözüm.

hocam damıtılmış su bile iz bırakıyor. oled reddit grubunda ekranını mahvedenler var bu şekilde. eğer yağlı bir lekeyse alkol en kolay çözüm.
Aynı monitörü kullanıyorum uzun süredir hiçbir sıkıntı yaşamadım ama aşırı pis ise yüzey dediğiniz doğru olabilir. En fazla toz parmak izi vardır bende

Merhabalar, @TaHao beni Monitörü alırken çok uyarmıştı ama biraz pasaklıyım ve Monitörü daha yeni almama rağmen biraz kirlettim Samsung Odyssey G6 G61SD Monitörümün Ekranını nasıl temizleyebilirim? Sürekli temizleyebilmem için neler önerirsiniz?
mat kaplamaları farklı glossyleri farklı temizliyorlar sanırım ben de hiç temizlemedim sadece tozunu alıyorum o yüzden bilmiyorum

Hafif nemli mikrofiber bez kullan. Bezin temizse kuruyunca iz kalmaz. Ayrıca mumlu bezler var bulabilirsen en iyisi onlar.

Merhabalar, Bugün tekrar monitörümü temizlerken konu açtığım aklıma geldi monitörü 2-3 defa İçme suyu ve yumuşak bezle temizledim hiç bir problem olmadı bilginiz olsun. öneri değildir 3 temizlememde dümdüz masayı siler gibi sildim "sadece su" ile bir problem olmadı.

Geri