Legion RTX 5060 mı Hp Omen RTX 5060 mı

Asmyy

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
75000
Arkadaşlar merhaba, 75 k civarı mühendislik ve mimarlık uygulamalarında daha çok kullanılacak laptop arıyorum. Bu iki model ilgimi çekti hangisini önerirsiniz ?

Ekler

• 1000132917.webp
    1000132917.webp
    95.7 KB · Hit: 15
  • 1000132919.webp
    1000132919.webp
    146.6 KB · Hit: 13
Bende hp omenin u7-255h/5070 olan modeli var memnunum. 2 ay önce 72.000tl ye almıştım. 5060 için söylediğin bütçeler fazla hocam.

Fiyatlar çok artmış malesef, bu bütçeye de 5070 li laptop yok düzgün

Fiyatlar çok artmış malesef, bu bütçeye de 5070 li laptop yok düzgün
Sana yardımcı olmak için biraz göz atayım dedim harbiden fiyatlar uçmuş. İşlemci olarak sadece intel mi bakıyorsun ? Senin için ne gibi detaylar önemli söylersen ona göre bir şey önerebilirim.

Sana yardımcı olmak için biraz göz atayım dedim harbiden fiyatlar uçmuş. İşlemci olarak sadece intel mi bakıyorsun ? Senin için ne gibi detaylar önemli söylersen ona göre bir şey önerebilirim.
Şöyle oyun falan işim yok , benim için ekran önemli muhakkak yüzde 100 srgb olmalı, işlemci de intel bakıyorum cad uygulamaları ile daha optimize, güçlü işlemcili uzun vadede sorunsuz olan ,fason markalar tercih etmiyorum
Yardımcı olursan sevinirim

Şöyle oyun falan işim yok , benim için ekran önemli muhakkak yüzde 100 srgb olmalı, işlemci de intel bakıyorum cad uygulamaları ile daha optimize, güçlü işlemcili uzun vadede sorunsuz olan ,fason markalar tercih etmiyorum
Yardımcı olursan sevinirim
Hocam biraz göz attım ama laptop bile bulmak çok zor. Hem fiyatlar artmış hem hp, asus, lenovo gibi markalarda pek seçenek kalmamış. Nispeten daha uygun fiyata olanlarda bir kaç senedir piyasada olan markalar onları da tavsiye etmem. Senin attığın modellere gelirsek. Lenovo, hp'ye göre ram olarak avantajlı son zamanlarda ram fiyatlarının da uçtuğunu düşünürsek daha iyi bir tercih olabilir ama 15.3 ekranı olduğunu unutmamak lazım.

Hocam biraz göz attım ama laptop bile bulmak çok zor. Hem fiyatlar artmış hem hp, asus, lenovo gibi markalarda pek seçenek kalmamış. Nispeten daha uygun fiyata olanlarda bir kaç senedir piyasada olan markalar onları da tavsiye etmem. Senin attığın modellere gelirsek. Lenovo, hp'ye göre ram olarak avantajlı son zamanlarda ram fiyatlarının da uçtuğunu düşünürsek daha iyi bir tercih olabilir ama 15.3 ekranı olduğunu unutmamak lazım.
https://www.idefix.com/dell-alienwa...p_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel bu modele ne diyorsunuz ,kronigi falan varmı dır acaba

Hiç dell kullanmadım ama bu kasasının kötü olacağını düşünmüyorum. Hp ve Dell özellik olarak aynı cihazlar yalnız çözünürlükleri farklı. Hp'de 1200p, Dell'de 1600p ekran var. İleride oyun oynamak istediğinde 1600p için 5060 zorlanır. Hp hakkında fikir edinmek istersen inceleme yazımı okuyabilirsin. https://forum.donanimarsivi.com/konu/hp-omen-16-cj8t8ea-laptop-incelemesi.1234835

Geri