Bitperfect Müzik Çalarım İçin Google Play Kapalı Beta Kullanıcısı Aranıyor

KatipLabs

80+
Reaksiyon skoru
1
Piyasadaki yerel müzik uygulamalarından sıkıldığımdan kendim bir müzik uygulaması yazmak istedim ve sonucunda Amberglowu oluşturdum. Bir müzik uygulamasından beklediğiniz gapless, senkronize lirikler, playlistler, zamanlayıcı, zengin bir arayüz, equalizer gibi özelliklerin yanısıra internet üzerinden lirik, albüm kapağı, metadata verileri gibi şeyleri çekme ve en önemlisi de kendi usb dac sürücüsü ile beraber geliyor. Bu sürücü sayesinde bit perfect çalmayı planlayan uygulamamı Play Store'a çıkarıyorum ve çıkması için test kullanıcılarına ihtiycım var. Proje hakkında sorularınız varsa post altına sorabilirsiniz. Ayrıca kapalı betaya katılmak isterseniz kullandığınız telefon, Android sürümü, varsa hangi dac modelini kullandığınız, elinizde bulunan kayıpsız ve kayıplı müzik formatları ve arşivinizi büyüklüğünü yazarak özel mesaj olarak bana gönderebilirsiniz. Amacım piyasadaki uapp veya poweramp tarzı uygulamalarla rekabet oluşturmak lakin bunun için desteğe ve kullanıcı verisine ihtiyacım var.

Kabul edilen kişiler 14 gün boyunca uygulamayı telefonunda bulundurmalı ve birkaç kere açmalı. Ve eğer uygulama üzerinden bana geri dönüş yaparsanız eksiklerini kapatma ve yeni özellikleri ekleme açısından benim için güzel bir geri bildirim olur. Şimdiden teşekkür ederim

Geri