anakartındaki ses kartının empedansı yüksektirNk1 max veya nk1 alırım yüksek ihtimalle ama nk1 maxı alacağım ama X870 Aorus kaldırır herhalde ses kartını vs bu kadar yükle 4 m2 ye tamamlıcam umarım pepem olmaz
anakartındaki ses kartının empedansı yüksektirNk1 max veya nk1 alırım yüksek ihtimalle ama nk1 maxı alacağım ama X870 Aorus kaldırır herhalde ses kartını vs bu kadar yükle 4 m2 ye tamamlıcam umarım pepem olmaz
Sağolun hocam ama 0 alıcamhttps://wraithesports.com/products/earacoustic-audio-vsa-max-iem-kulaklik ben şunu satıyorum 4k ya haberin olsun ses kasmada baya iyi mid tizleri önde bir kulaklık
Ew300 alacam gibi duruyor bakalım hocamsupermix 4 kullanıyorum güzel kulaklık öneririm
o zaman delci ae alırdım bu bütçede ben bak derim en iyisi o uzun kullanım için vsSağolun hocam ama 0 alıcam
daha yüksek bass için ew300 tercih edilebilir. ben bass seven birisi değilim sm4 benim için fazla bile geliyorSağolun hocam ama 0 alıcam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ew300 alacam gibi duruyor bakalım hocam
Valla hocam 6.2 lere çıkabiliyorum emin değilim model konusunda daha araştırmaya başlamadım önerileriniz önemli şuan benim içindaha yüksek bass için ew300 tercih edilebilir. ben bass seven birisi değilim sm4 benim için fazla bile geliyor
hangi kulaklıkları kullandın? neyini beğendin neyini beğenmedin?Valla hocam 6.2 lere çıkabiliyorum emin değilim model konusunda daha araştırmaya başlamadım önerileriniz önemli şuan benim için