kalamarustası
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam aynı monitörü satın aldım bu arada. Renk ayarlarınız nasıl acaba? Renkler çok iyi olsa da hep bir soluk gibi hissettiriyor bir türlü ayar tutturamadım.GIGABYTE G25F2A 24,5" SS IPS Gaming Monitor, Full HD (1920x1080), 240Hz, 1ms GTG, Mat Ekran, HDMI & DisplayPort, HDR Ready, 95% sRGB, AMD FreeSync Premium, Dahili Hoparlör : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GIGABYTE G25F2A 24,5" SS IPS Gaming Monitor, Full HD (1920x1080), 240Hz, 1ms GTG, Mat Ekran, HDMI & DisplayPort, HDR Ready, 95% sRGB, AMD FreeSync Premium, Dahili Hoparlör : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Hocam selamın aleyküm, ben bu monitörü 1 hafta önce indirimle 5299 TL gibi bir fiyata aldım. Şu an aktif olarak kullanıyorum ve deneyimlerimden yola çıkarak kesinlikle öneririm. Almayı düşünen veya aklında soru işareti olan varsa sorabilir; merak ettiğiniz bir test (ghosting, renk falan) olursa yapıp sonuçları paylaşabilirim.Ben dip fiyattan yakalayıpta aldım.
Alırken dikkat ettiklerimin başında vesa desteği olması.Ayrıca yanında gelen HDMI kablosu ile 240 hz tazeleme oranını verebiliyor olması.
Şahsen eski monitörüm 165hz VA panel olduğu içinde olabilir ama aşırı tatmin etti diyebilirim.
Şahsi naçizane fikrimdir![]()