4 Yıllık Bilgisayar Mühendisliğimi (Kaliteli Üni) Yoksa 2 Yıllık mı

MasterS

80+
Reaksiyon skoru
52
Meslek lisesi öğrencisi olduğum için nispeten düşük olan sıralamama rağmen Marmara Bilgisayar müh veya Gazi Bilgisayar müh okuyabiliyorum, fakat güncel piyasadan dolayı çok kararsızım. sizce bu kaliteli üniversitelerde okumalımıyım yoksa 2 yıllık bölümleremi yönelmeliyim ( sıralamam 123k) (tyt sıralamam 320k)

yani illa bilgisayar ile alakalı bir şeyle devam etmek istiyorsan belki EEM olabilir

Meslek lisesi öğrencisi olduğum için nispeten düşük olan sıralamama rağmen Marmara Bilgisayar müh veya Gazi Bilgisayar müh okuyabiliyorum, fakat güncel piyasadan dolayı çok kararsızım. sizce bu kaliteli üniversitelerde okumalımıyım yoksa 2 yıllık bölümleremi yönelmeliyim ( sıralamam 123k) (tyt sıralamam 320k)
Reis Marmara veya gazi yaz bence

Reis Marmara geliyorsa yaz büyük avantajın var puan konusunda meslek mezunu olduğun için işini severek yaparsan kendini geliştirir, geliştirirsen sorun yaşamazsın meslek hayatında.

O sıralamada okuduğun gazi bilgisayar mühendislik fakültesinde olan değil teknoloji fakültesinde olan diye biliyorum

Önce tahsil 4 senelik mutlaka bitir. Ne demek istediğimi ilerde anlayacaksın.

Tutan tüm bölümleri atarsan uzman rehberlik öğretmeni @BixiBlake ile yardımcı olmaya çalışırız
yazdığım iki üniversitede bilgisayar mühendisliği birde yine güzel üniversitelerde 2 yıllıkllar var
1785792674892.webp

değecek bölüm varmı?

Marmara bilgisayar veya Gazi bilgisayar yaz daha iyi bi seçenek yok gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Marmara bilgisayar veya Gazi bilgisayar yaz daha iyi bi seçenek yok gibi
Bu arada teknoloji fakültesinde olmanın sana bir dezavantajı olmaz eninde sonunda mühendislerle aynı ünvanı ve diplomayı alıyorsun.

Geri