Ps5 / PC Almak mı Daha Mantıklı ?

Pc al yapay zeka da işlerin nereye gideceği belli olmaz belki normal kullanıcılar için bile çığır açacak programlar kolaylıklar gelecek zaten yarısını tamamlamışsınız kuracağın güzel sistem seni 6-7 yıl taşıyacak.

bu tamamen oyun oynama şekline bağlı,
ben eve gelirim tv nin karşısına otururum tuşa basar oyunuma girerim diyorsan PS5
yok ben masaya otururum PC yi açarım, istediğim platformdan steam/epic gibi indirimli fiyatlara oyunlarımı alır bakarım
sadece PS oyunlarına değil PC oyunlarına da oynarım diyorsan PC.

cl 30 iş görür cl 32 ye göre cl 30 da şuan tam 30 k
Dalga mı geçiyorsun hocam? Cl 32 den 30 a 5k fark mı vericen?

@mornix hocam senin 32 ram seçende ne bileyim adamdan daha kötüsü geldi herif cl 32 den 30 için 5k verecek. Bilmiyoki Cl 36 bile cl 30la aynı değerleri verebiliyor. 🤣

Son düzenleme:
Dalga mı geçiyorsun hocam? Cl 32 den 30 a 5k fark mı vericen?

@mornix hocam senin 32 ram seçende ne bileyim adamdan daha kötüsü geldi herif cl 32 den 30 için 5k verecek. Bilmiyoki Cl 36 bile cl 30la aynı değerleri verebiliyor. 🤣
kardeşim ben sana kesin bu böyledir dedim mi ben öyle biliyordum tatava yapacağınıza adam akıllı anlatın forumun amacı ne yardım kesin bir şey biliyor olsam ya da emin olsam tutup forum da konu açmam forumda konu açıyoruz ki farklı bilgiler yada yanlış biliyorsak doğrusunu görüyoruz ne boş yapmşsınız .d

Şu an pc toplamaya kalktıgında ram fiyatları çok pahalı ekran kartı tarafına da zam gelecek ryzen 7 78003xd ve x807e aorus wifi 7 aldım 31 k ya almıştım geri iade edip etmemek arasındayım eski pc ryzen 5600x 4060 16 gb ram dı 2.el satmaya çalıştım ama 2. el piyasasıda kötü kafam baya karışık totale bakıldığında geri kalan ram 30 k ekran kartı 5070 ti 60 k monitörde hadi oled olmadı 10-20 k arası iyi bir pc 100 k bandına çıkıyor geçiyorda ps 5 te 30-70 k daha önce hiç kullanmadım kullanan varsa tavsiyelerinizi bekliyorum ve ps 5 pro ile ps 5 normali arasında çok büyük farklar var mı konsol - pc alınınca 2 türlüde 1080 p monitörümü satıp oled bir monitöre geçmeyi düşünüyorum
20k ram 32 Gb tekli 2 tane 16 Gb alabilirsin.
Vatan’dan taksitle 9070 xt alanlar 32k civarı satıyorlar kapalı kutu. Bu ekipmanlarla kesinlikle 2k Oled alınmalı 25k o. Bence dişini sıkıp elindekileri sat ve bilgisayarı tamamla.

Ps5 normal ve pro arasında ciddi fark var hem fiyat hem de performans olarak Gta6’da 30 fps almak için o paralar verilmez

kardeşim ben sana kesin bu böyledir dedim mi ben öyle biliyordum tatava yapacağınıza adam akıllı anlatın forumun amacı ne yardım kesin bir şey biliyor olsam ya da emin olsam tutup forum da konu açmam forumda konu açıyoruz ki farklı bilgiler yada yanlış biliyorsak doğrusunu görüyoruz ne boş yapmşsınız .d
Dostum soru sormadın? Soru sorsak anlatırız. Biz senin gibi tiplerle çok karşılaştığımızdan dolayı artık ilk başta yardım etmek yerine yanlış bilginizi düzeltiyoruz. Sen 5k fark cl30'a değer yazmışsın. Şimdide boş yapıyosunuz yazmışsın. Sen bize sorsan Cl30 Cl32den iyi 5k fark değmez mi diye? Çok basit bir soru olsada cevaplarız.
cl 30 iş görür cl 32 ye göre cl 30 da şuan tam 30 k
Sen direk bir sözle kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun. Hem de yanlış bilgiyle. Amacın soru sormak falan değil. Konuyu çarptırma. Dediğim gibi adam gibi soru sorsan iddia etmesen güzel cevaplardık demi @mornix hocam? Ben arkadaşın tepki görünce soru sorma ayağına yattığını düşünüyorum. Yanlış düşünüyorsam kusura bakma ama artık o kadar çok yaşadık ki. İnanasımız gelmiyor. Adam önce iddia ediyor, sonra soru sordum diyor. Her neyse.

cl 30 aldım dün arkadaşın dedigi viper patriot viper cl 32 demişti cl 30 daha uygun geldi çektim amazondan dün fiyatı uygun oldugu için yorumlarda da stabil güzel çalıştığını söylemişler cl 30 un artık bu fiyata bulunmadıgı vs vs... ben adama ters gitmemişim iş görür demişim kendi bilgimle, millete artistlik yapmak için yazma seni zorunlu tutan bir şey yok 2. si bu artistligi yapıp ki muattabım adam adama yazmışım onu sen gelip ortalığı karıştırmışsın uslubun sıkıntı uslubun sıkıntı olmasa yardımcı olmaya çalıştığını düşünücem de aklınca tiye alarak konuşmuşsun yanlış sonrada gelip biz buna alışmışız k bakma falan gerek yok böyle şeylere inanasın gelmiyorsa inanma kardeşim dm kutusu gibi burayı işgal etmeye gerek yok soru sorduk cevabı aldık yeterli bu konuyu da kapayalım burada

Geri