Uygun Fiyatlı PC Fiyat

pclazimm

80+
Reaksiyon skoru
4
MSI GeForce GTX 1080
Ryzen 5 5600
1x16GB Kingston Fury DDR4 3200MHz
512gb m2 ssd
ASUS B450M-DRAGON
Temperli camlı kasa
600W kaliteli PSU var içinde bunları satmak istiyorum ortalama ne kadar fiyat yazmalıyım? Ya da ayrı ayrı satsam daha mı kolay olur? Önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
Psu modeli önemli kaliteli psu yazmanızdan bir şey anlaşılmıyor. İşlemci 4.5k, ram 3k, ssd 2k, anakart 2k, kasa psu 1.5k, ekran kartı 5.5k civarı ortalama 2. El fiyatları. 18k dan koyabilirsiniz. Satışı çok yavaş olur piyasa inanılmaz durgun. Hızlı satmak istiyorsanız 15k dan falan vermeniz gerekebilir.

Ayrı ayrı satarsan ekran kartı, işlemci, ram gider ama diğerleri biraz bekletebilir. Toplu satarsan 17500 gibi bi rakam yazıp satmayı deneyebilirsin.

Psu modeli önemli kaliteli psu yazmanızdan bir şey anlaşılmıyor. İşlemci 4.5k, ram 3k, ssd 2k, anakart 2k, kasa psu 1.5k, ekran kartı 5.5k civarı ortalama 2. El fiyatları. 18k dan koyabilirsiniz. Satışı çok yavaş olur piyasa inanılmaz durgun. Hızlı satmak istiyorsanız 15k dan falan vermeniz gerekebilir.
çok teşekkür ederim coolermaster'ın bi psu idi modeli hatirlamadiğim icin yazmadım ama tesekkur ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrı ayrı satarsan ekran kartı, işlemci, ram gider ama diğerleri biraz bekletebilir. Toplu satarsan 17500 gibi bi rakam yazıp satmayı deneyebilirsin.
teşekkür ederim sağolun bursa içi olan varsa hem test edip hem uygun fiyata verebilirim

Geri