Cagdas5389
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,456
bu adaptive trigger dualsense gibi sony'nin teknoloji ile aynı mantık mı
Evet hocam.bu adaptive trigger dualsense gibi sony'nin teknoloji ile aynı mantık mı Alıntıyı görüntüle
Knk bence guzel kaliteli yaris oyunlarinda o basma mandali tarafinsa ölu bolge hissedilmicek seviye gameped kismida guzel yanlislikta tuslara gln basmiyorsun isimizi goorur zamaninda gamepowergameforce 900 e aldik ondan %20 daha iyidirKp40 siparişi gelen var mı kullandıysa nasıl iyi mi benimki bugün gelcekti kargoya vermediler daha
Malzeme kalitesi senin de hoşuna gitti mi hocam? Genelde kötü demişlerdi ama ben fena bulmadım. 7 veya 8/10 verilebilir gibi. Elde rahatsız etmedi beni. Yazılımı da İngilizce ve bayağı detaylı bu arada.Knk bence guzel kaliteli yaris oyunlarinda o basma mandali tarafinsa ölu bolge hissedilmicek seviye gameped kismida guzel yanlislikta tuslara gln basmiyorsun isimizi goorur zamaninda gamepowergameforce 900 e aldik ondan %20 daha iyidir
Test mi ettiniz yoksa önceki incelemelere göre mi yazdınız hocamgecikme değerleri kötü bayağı. bu fiyatlarda olan thunderobot g30s te edition kablosuzda bile 1ms veriyor. bu ürünün wireless da 56ms vermesi cidden inanılmaz, bt de daha az vermesi daha da inanılmaz. aşırı kötü bir yazılımı var veya sorunlu parti bilemiyorum ama kabul edilebilir bir şey değil. rakiplerine göre kabloluda 11ms bile fazla.
ben test etmedim de test edenlerin sonuçları böyleymişTest mi ettiniz yoksa önceki incelemelere göre mi yazdınız hocam
https://gamepadla.com/soft.pdl GPDL veya Prometheus 82 olmadan latency ölçemezsiniz hocam.Test mi ettiniz yoksa önceki incelemelere göre mi yazdınız hocam
KP40 ama verify edilmemiş.https://gamepadla.com/soft.pdl GPDL veya Prometheus 82 olmadan latency ölçemezsiniz hocam.
şimdi elimde herhangi bir eksik yok taş gibi gamepad. daha önce kullandığım gamepad monsterin " İLK " çıkardığı gamepaddi. onun tuşlar biraz sertti bu dokunmatik kıvamında elin değince tuş basıyor. mekanik oldugundan muhtemelen yanılmıyorsam.Kp70 alıp da eline geçen var mı ya? Hb'da birisi yırtık kutu geldiğini ve kutu içeriğinde eksik olduğunu yazmış. Benimki de yarın sabah gelicek ama merak ediyorum.
Malzeme kalitesi nasıl hocam? Donanım olarak kuvvetli olduğu kesin ama?şimdi elimde herhangi bir eksik yok taş gibi gamepad. daha önce kullandığım gamepad monsterin " İLK " çıkardığı gamepaddi. onun tuşlar biraz sertti bu dokunmatik kıvamında elin değince tuş basıyor. mekanik oldugundan muhtemelen yanılmıyorsam.
Anladığım kadarıyla benim yapabileceğim bir test değilhttps://gamepadla.com/soft.pdl GPDL veya Prometheus 82 olmadan latency ölçemezsiniz hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
KP40 ama verify edilmemiş.
ağır bir gamepad. malzeme kalitesi de yüksek ve premium hissi veriyor.Malzeme kalitesi nasıl hocam? Donanım olarak kuvvetli olduğu kesin ama?
Hocam siz sadece stick linearity ve polling rate test edebilirsinizMalzeme kalitesi nasıl hocam? Donanım olarak kuvvetli olduğu kesin ama?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Anladığım kadarıyla benim yapabileceğim bir test değil![]()