❌İndirim Bitti! 250 TL Harcamaya Toplam 1750 TL Hediye!!!! Yeni Üyelere Özel

Öyle dedi mh ama artık olur mu olmaz mı bilemeyeceğim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

750tl başvuru için bugünün sonunu söyledi
Nasıl yani başvuru için

Öyle dedi mh ama artık olur mu olmaz mı bilemeyeceğim

750tl başvuru için bugünün sonunu söyledi
Bende MH yazdım kayıt açtı bakalım

Nasıl yani başvuru için

Bende MH yazdım kayıt açtı bakalım
cümle biraz düşük olmuş.Ödemenin en geç 3 iş gününde yapılacağı yazıyorya onun için bugün gün sonu gelir dedi(30u başvuru için).

Bu sabah aradılar(1000 tl için) talep bırakmıştım 30 güne yatar dedi ama yatmış.750 tl içinde talep açtırdım açmamışlar onu bekliyorum şimdi

sana yardım etmeye çalışmak hayatımda geçirdiğim en boş 15 20 dakika falan ya :D:D adam ısrarla hala müşteri hizmetlerinin benim kast ettiğimden farklı bir şey kast ettiğini sanıyor gitmiş bi de 500 liraya çikolata almış kendini teselli ediyor. kampanya koşullarına uymamışsın işte abim ne bu direniş adamlar iadeni yaparlarsa da yat kalk dua et yani.

hocam bence o mcc işi biraz eleme yapmak içindi kendileri de enayi değillerse biliyorlar yani 250tl harcayarak 1750tl kazanılabileceğini. açıkça adamlar şu iki maddeyi geçirmiş kampanyada:
  • Ödül kazanımları, harcama yapılan işyerinin MCC (üye iş yeri kodu) bilgisine ve faaliyet alanına bağlıdır; kampanya burada listelenen MCC koduna ve faaliyet alanına sahip işyerlerinde geçerlidir. İlgili alanlarda faaliyeti olmayan işyerleri, belirtilen MCC koduna sahip olsalar bile, bu işyerlerinden yapılan işlemler kampanya kapsamından hariç tutulacaktır.
  • Harcamanın gerçekleştirildiği iş yerinin, MCC (üye iş yeri kodu) bilgisinin doğru olması bankamız sorumluluğunda bulunmamaktadır.

adamlar yazabıileceği en açık dille ve üslupla ne almamanız gerektiğini yazmış ama hala kafasında huniyle gezen 3 5 tane adam gelip diyo ki çikolata aldım paramı vermeleri lazım :ROFLMAO: yardı sabah sabah ya
siz ne olur ne olmaz bu koşullar kapsamında alışveriş yapın ama belli olmaz katılıma göre yapabilirler iadeyi de. zaten bu yüzden diğer kampanyalar 3 iş günü içerisinde yatırırken buna 10 gün süre biçmişler. belli ki değerlendirecekleri şeyler var
Bay çok bilmiş param yattı hesabıma havale ettim bile

Ekler

• IMG_7471.webp
    IMG_7471.webp
    54.1 KB · Hit: 19
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,081
Üyeler
200,836