❌İndirim Bitti! Thermalright Frozen Horizon 360mm SIVI SOĞUTUCU 1750 TL

para geri karta iade geliyor mu yoksa icindemi bırakıyor tekrar alışveriş yaptırmak icin ?
iyzico kendin içerisinde ama itemci.com gibi sitelerden veya razer gold alıp satacagın yerlerden cevirirsin

İyzico ve Parolapara ile konular çok açıldı biliyorum ama bu fırsat gerçekten çok iyi ihtiyacı olanlara duyurmak istedim

1750 TL ye 360mm yani 3 FANLI Sıvı Soğutma ve BEYAZ RENKLİ kolay kolay bulabileceğiniz bir ürün değil diyede eklemek isterim

Alacağımız Sıvı Soğutma

Adım adım yapılan işlemleri anlatıyorum

1- Iyzico yu indirip yeni kulanıcı oluşturmak
2- Iyzico da Kampanyalar sekmesinden

%25 İndirim Kazan! (Bayram Alışverişi)
%10 İndirim Kazan! (Gaming Gen Tr Alışverişi)
500 TL Kazan! (İlk Iyzico Ödemesi)

Kampanyalarına katıl diyoruz

3- Parolapara yı yükleyip kaydoluyoruz
4- Parolaparada Sanal Kart Oluşturuyoruz
5- Parolapara hesabına 3500 TL atıyoruz
6- Gaming gen sitesinde ürünü sepete ekleyip öde diyoruz
7- Bilgileri girip iyzico ile öde diyoruz
8- Telefon numarasını girip devam ediyoruz
9- Kart olarak Parolaparada oluşturduğumuz kart bilgilerini giriyoruz
10- Ödemeyi tamamlıyoruz

Hocam yorumlarına baktım da çoğu kişi puan para verilmedi diyor güvenilir mi acaba

iyzico kendin içerisinde ama itemci.com gibi sitelerden veya razer gold alıp satacagın yerlerden cevirirsin
Farklı sitelerde çevirmeye gerek yok Vodafone pay ile bankamatikten çekilebiliyor

Hocam yorumlarına baktım da çoğu kişi puan para verilmedi diyor güvenilir mi acaba
Kendim almamış olsam paylasmazdım ki fotoğrafları da var ki benim bu konuda hiç bir kârım yok 🤷🏻‍♂️

Farklı sitelerde çevirmeye gerek yok Vodafone pay ile bankamatikten çekilebiliyor

Kendim almamış olsam paylasmazdım ki fotoğrafları da var ki benim bu konuda hiç bir kârım yok 🤷🏻‍♂️
vodafone olmak gerekiyormu onun için ve nasıl yapılıyor acaba

vodafone olmak gerekiyormu onun için ve nasıl yapılıyor acaba
Vodafone lu olmana gerek yok indirip kayıt oluyorsun hesaba para yükle diyorsun oradan zaten iyzico kartını seçip ödeme yapıyormuş gibi istediğin miktarı yazıyorsun sonra para vodafone pay e geçmiş oluyor onu da herhangi bir bankamatiğe gidip kare kodu okutarak nakit olarak çekiyorsun

İnşallah bitmemiştir ben de farklı bir kullanıcıdan başka bir ürün daha alacaktım görünmüyor şimdi

bu markayı tavsiye etmem üstündeki yazılar döküldü ışıkları bozuldu 6 ay olmadı daha.

Geri