RTX 5060 İ5 12400f FPS Yüksek ama Oyunum Akıcı Değil

swerwee

80+
Reaksiyon skoru
0
RTX 5060 ASUS DUALL 8GB
İ5 12400F
16 GB RAM BİRİ 3200 MHZ KİNGSTON FURY BİRİ 3000 MHZ KİNGSTON BEAST
oyunlarda fpsim yüksek ama ani düşüş var oyunumda fps yuksek olsa dahi akıcılık yok sorun sizce ramlerde mi windows ayarları vs. full performansda

RTX 5060 ASUS DUALL 8GB
İ5 12400F
16 GB RAM BİRİ 3200 MHZ KİNGSTON FURY BİRİ 3000 MHZ KİNGSTON BEAST
oyunlarda fpsim yüksek ama ani düşüş var oyunumda fps yuksek olsa dahi akıcılık yok sorun sizce ramlerde mi windows ayarları vs. full performansda
Bazen Vsync yüzünden oyunlar sapıtıyor ondan olabilir ya da oyunu tam ekranda oynuyor iseniz bir de penceresiz modda deneyin (ya da tam tersi).

pubg oynuyorum sadece youtube videolarında vs izlediğimde 220 260 fps civarında oynuyorlar benim oyunum 120 200 arası kalıyor ekran kartı ve işlemci yeni sorun ramlerden kaynaklı olabilir mi hocam

1785882795942.webp

şurdan bi ekran görüntüsü atabilir misin?

Monitöründe g-sync, free-sync yada adaptive-sync özelliği varsa aç. Monitör içi ayarlardan bunu aktif etmelisin. Sonra nvidia denetim masasından ayarını yapman lazım. Yapmazsan akıcılık anlaşılmıyor. Belki bu yüzdendir.

free-sync ve gsync acık hocam monitorde de nvidia control panelde de

Hocam PUBG gibi FPS oyunları, her zaman söylemişimdir çoğu PC forumlarında, X3D işlemcileri çok sever çünkü X3D işlemciler FPS oyunları için mükemmel bir şey FPS uçurtuyor direk.

Monitöründe g-sync, free-sync yada adaptive-sync özelliği varsa aç. Monitör içi ayarlardan bunu aktif etmelisin. Sonra nvidia denetim masasından ayarını yapman lazım. Yapmazsan akıcılık anlaşılmıyor. Belki bu yüzdendir.
akıcılıkla bu ayarların alaka seviyesi nedir

Geri