Hayatımı Değiştirmek İstiyorum

Izmarit

80+
Reaksiyon skoru
17
Selam 18 yaşına bir ay önce girdim liseyi bıraktım açıktan devam ediyorum tek yaptığım evde yat kalk uyan bigisayar başka bir aktivitem yok boyum 178 daha uzayabilceğimi düşünüyorum neyse konumuza gelelim ben uzun zamandır boksör olmak istiyorum amatör den başlayıp profesyonel olmak istiyourm tabi bu konuda bilgi sahibiyseniz nereye başvurabilirim diyelim belediyenin spor salonu bedava mı felan aklımda deli sorular var asıl sormak istediğim size nasıl hayat kalitemi arttırırım, Aşşağıya bir liste bıraktım bur listeden bilgi sahibi olduğunuz konularda yardımcı olursanız sevinirim ayrıca kötü türkçem için özür dilerim :)

1 Kişişel bakım ürünleri
sabun,şampuan,yüz temizleme vb ürünler.

2 Spor için vitaminler ve işime yaricak şeyler.

bunu tamamen size bırakıyorum hayatımda hiç spora gitmediğim için danışmak istedim spor öncesi ne almalıyım diye.

3 Giyim kuşam
bunuda size bırakıyorum uygun fiyatlı kalitesi iyi olan bir kaç ayda tüylenip bozulan tişört esofman olmasın lütfen
ayrıca biliyorsanız bana korelilerin giydiği paraşüt ceket midir bilmiyorum onlar nerde satılıyor söyleyebilirmisiniz

Yardım etmek isteyenler bana ulaşabilir gerek yorum gerek özel mesaj yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşşekür ederim, Bütçe aşırıya kaçmadıkca yeter.

Vitamin önerisi için tahlil yaptır çıkan sonuçlara göre doktor tavsiyesiyle vitamin al. Özellikle boy için önemli vitaminler mutlaka her senede 1 baktır.

1. Kriter için

Vitamin önerisi için tahlil yaptır çıkan sonuçlara göre doktor tavsiyesiyle vitamin al. Özellikle boy için önemli vitaminler mutlaka her senede 1 baktır.
teşşekür ederim bundan sonra dediğin gibi yapıcam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1. Kriter için
okudum benim için yararlı gözüküyr teşşekür ederim

X varsa hesabını sil sonra uygulamayı sil tiktok varsa hesabını sil sonra uygulamayı sil
İnstagram ort günlük zaman yönetimin 2 saatten fazla ise hesabını sil sonra uygulamayı sil veya sadece uygulamayı da silebilirsin
Bende sadece İnstagram vardı o zaman hep moralimi bozuyordu reelsler videolar falan şimdi günlük ort 20dk ve sadece motivasyon videoları var. Biraz garip gelebilir ama yemin ederim hayat kalitemi arttırdı sosyal medyadan uzak durmak. Oyun oynamak sosyal medyadan bin kat daha sağlıklı.

X varsa hesabını sil sonra uygulamayı sil tiktok varsa hesabını sil sonra uygulamayı sil
İnstagram ort günlük zaman yönetimin 2 saatten fazla ise hesabını sil sonra uygulamayı sil veya sadece uygulamayı da silebilirsin
Bende sadece İnstagram vardı o zaman hep moralimi bozuyordu reelsler videolar falan şimdi günlük ort 20dk ve sadece motivasyon videoları var. Biraz garip gelebilir ama yemin ederim hayat kalitemi arttırdı sosyal medyadan uzak durmak. Oyun oynamak sosyal medyadan bin kat daha sağlıklı.
instagram ve tiktoğu silersem kız arkadaşım da beni siler :) seri felan yaptığım için teşşekür ederim önceden öyle yaşıyordum ben zaten ama benim istediğim şey rahat yaşam değil ben daha aktif bir yaşam istiyorum sosyalleşmek istiyorum vicudumu da geliştirmek istiyorum.

instagram ve tiktoğu silersem kız arkadaşım da beni siler :) seri felan yaptığım için teşşekür ederim önceden öyle yaşıyordum ben zaten ama benim istediğim şey rahat yaşam değil ben daha aktif bir yaşam istiyorum sosyalleşmek istiyorum vicudumu da geliştirmek istiyorum.
Bu seri ne bilmiyorum ablamla eşi de yapıyor ama tiktok sadece bir çukur fazlası değil. Rahat yaşam demedim hayat kaliteni arttırır dedim.

X varsa mutlaka sil ve instagram tiktok eğer zamanını çok alıyorsa birini sil almıyorsa çok problem yok açıkcası.

Sosyal medya hesaplarını sil gibi bir öneri verilmiş. Hiçbir faydası yok instagram gündemi takip etmek için çok iyi bir araç. İnsanlar ne konuşuyor ne tartışıyor gündem ne takip etmen lazım yoksa yarın öbür gün bir sohbete girersin diğerleri tartışir sen bakakalirsin.

Giyimle bakımla hayat düzelmez erken kalk bilgisayar başına geçiyorsan git bir yazılım dili öğren git sanat öğren kurslara git Spor yap ders çalış zararlı aliskanliklari bırak yazdığın şeyler ile hayat düzelecekse vay anam vay..

Sosyal medya hesaplarını sil gibi bir öneri verilmiş. Hiçbir faydası yok instagram gündemi takip etmek için çok iyi bir araç. İnsanlar ne konuşuyor ne tartışıyor gündem ne takip etmen lazım yoksa yarın öbür gün bir sohbete girersin diğerleri tartışir sen bakakalirsin.
Sadece arkadaşlarınla sohbet ve haberler için kullanılsa iyi olur. Reels kaydırırken zamanı da kaydırmış oluyorsun.

1- sigortalı iş bulunacak
2- saygınlık kazanılcak

Geri