Steelseries Arctis Nova 3x ve 3p Wireless Modelini 3.596 TL'ye Düşmüş.

Reaksiyon skoru
13
Herkese merhaba,

SteelSeries Arctis Nova 3X Wireless modelini 3.596 TL'ye düşmüş.

Genellikle Counter-Strike 2 oynuyorum, bu yüzden benim için en önemli konu ayak seslerini net duyabilmek ve doğru konumlandırılmış ses (pozisyonel ses). SteelSeries GG ekolayzır (EQ) ayarlarını yaptıktan sonra rekabetçi CS2 için yeterli olur mu?

Ayrıca bu kulaklığın uzun vadede bilinen kronik sorunları var mı? Örneğin:

- Plastiğinde çatlama veya menteşe/kafa bandı kırılması?
- Kablosuz bağlantı sorunları veya ses kopmaları?
- Batarya ile ilgili problemler?
- Başka dayanıklılık veya kullanım sorunları?

Bu kulaklığı gerçekten kullanmış kişilerin deneyimlerini ve özellikle CS2 performansı hakkındaki yorumlarını duymak isterim.

Teşekkürler!

Lila diye aldım bir tane
Siparişmi ettin yoksa şuan elindemi hangisi aldın 3x yanında gelen dönüştürücü bozuk kronik diyim sana dönüştrücü şart ve 3p yanında gelmiyor onada şart
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Lila diye aldım bir tane
Ve oyunlar için yapılan ekolayzir kötü sonar kapatip engine yapınca iyi öyle duydum

Siparişmi ettin yoksa şuan elindemi hangisi aldın 3x yanında gelen dönüştürücü bozuk kronik diyim sana dönüştrücü şart ve 3p yanında gelmiyor onada şart
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ve oyunlar için yapılan ekolayzir kötü sonar kapatip engine yapınca iyi öyle duydum
3p mağazadan, ne dönüştürücüsü? Hiçbir zaman eq yapmam zaten sağ ol :)

3p mağazadan, ne dönüştürücüsü? Hiçbir zaman eq yapmam zaten sağ ol :)
Typ c giriş varmı kasanda veya laptopda yok sandım eq yapmadan cs2 nasıl bakarmısın plastik nasıl kırılcak gibimi ve kulaklar acıyormu padleri nasıl uzun kullanım biraz yapıp bilgilendirme yaparmısın

Geri