Miniled Ips Monitör +Tavsiye

Clayman

80+
Reaksiyon skoru
2
Aklıma en yatan teknoloji bu gibi görünüyor. Yıllardır IPS kullanıyorum glow şansıma heralde çok az seviyede denk geldi aldığım monitore. Aynı seviyede olursa kafi. View angle benim için daha önemli bu yüzden VA tercih etmiyorum. Oled'in de burnin ve temizlik dertleriyle de uğraşmak istemiyorum açıkçası. 27 inch tercihim.

Bütçe: Çok önemli değil yalnızca bu parayı veriyorsan git Oled al dedirtmesin desem sağlama almış olurum herhalde.

Yeni nesil VA monitörlerin görüş açıları eskisinden daha iyi
15956.webp
15957.webp
15958.webp
15955.webp
15953.webp
15952.webp
15950.webp
15949.webp
15951.webp
15948.webp

Aklıma en yatan teknoloji bu gibi görünüyor. Yıllardır IPS kullanıyorum glow şansıma heralde çok az seviyede denk geldi aldığım monitore. Aynı seviyede olursa kafi. View angle benim için daha önemli bu yüzden VA tercih etmiyorum. Oled'in de burnin ve temizlik dertleriyle de uğraşmak istemiyorum açıkçası. 27 inch tercihim.

Bütçe: Çok önemli değil yalnızca bu parayı veriyorsan git Oled al dedirtmesin desem sağlama almış olurum herhalde.
tcl 27g64

https://app.hb.biz/S1WQ2F8DGrG2 IPS + QD Mini LED

Alıntıyı görüntüle
Sagdaki IPS miniled sanki hala acik ara onde gibi duruyor hocam. Sizin postda ise VA daha iyi gibi bilemedim acikcasi. Model tavsiyeniz olur mu? Woled postunuzu gordum daha cok onlarla ilgileniyorsunuz galiba
Karanlıkta IPS glow ortaya cıkıyor bu fotoğraf aydınlık cekilmiş. IPS glow daha kötü bana kalırsa. Siz gündüz kullanıyorsanız bilemem ben genellikle akşam kullanıyorum. Oledlerin parlak kaplama olması, sonsuz kontrast oranı, sunması, blooming, IPS glow vb sorunlara sahip olmaması daha cok ilgimi cekiyor evet.

Ayrıca tr de satılan mini ledler sınırlı. Tercihen tcl 27r73q ancak tr de yok.
16357.webp

16358.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,751
Üyeler
200,777
Son üye
efehel527

Geri