Hardware Simulator Prologue Çıktı! Geri Bildirimlerinizi Bekliyoruz

Reaksiyon skoru
53
Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 1,5 yıldır iki arkadaş üzerinde çalıştığımız Hardware Simulator Prologue'u Steam'de yayınladık. Oyunda hırdavat mağazanızı yönetiyor, ürün satıyor, stok takibi yapıyor ve işinizi büyütmeye çalışıyorsunuz.

Prologue sürümüyle oyunculardan geri bildirim toplayıp oyunu geliştirmeye devam ediyoruz. Bu yüzden görüşleriniz bizim için gerçekten çok değerli.

Fırsatınız olursa oyuna göz atıp düşüncelerinizi bizimle paylaşırsanız çok seviniriz. Eleştiri, öneri veya hata bildirimlerinin hepsini dikkate alıyoruz. Oyunu beğenirseniz Steam'de bir inceleme bırakmanız ve istek listenize eklemeniz de bize gerçekten büyük destek olur.

Steam sayfası:
https://store.steampowered.com/app/4865160/Hardware_Simulator__Prologue/

Şimdiden vakit ayıran herkese teşekkür ederiz. 🙂

Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 1,5 yıldır iki arkadaş üzerinde çalıştığımız Hardware Simulator Prologue'u Steam'de yayınladık. Oyunda hırdavat mağazanızı yönetiyor, ürün satıyor, stok takibi yapıyor ve işinizi büyütmeye çalışıyorsunuz.

Prologue sürümüyle oyunculardan geri bildirim toplayıp oyunu geliştirmeye devam ediyoruz. Bu yüzden görüşleriniz bizim için gerçekten çok değerli.

Fırsatınız olursa oyuna göz atıp düşüncelerinizi bizimle paylaşırsanız çok seviniriz. Eleştiri, öneri veya hata bildirimlerinin hepsini dikkate alıyoruz. Oyunu beğenirseniz Steam'de bir inceleme bırakmanız ve istek listenize eklemeniz de bize gerçekten büyük destek olur.

Steam sayfası:
https://store.steampowered.com/app/4865160/Hardware_Simulator__Prologue/

Şimdiden vakit ayıran herkese teşekkür ederiz. 🙂
Hocam merhaba elinize emeğinize sağlık. Merakımdan soruyorum. Kaç kişilik bir ekip ile ne kadar sürede projeyi bu hale getirdiniz.

hocam dost acı söyler

artık Friendslop/Simulator oyunu görmekten BIKTIM,yapmayın artık LÜTFEN

[genel için söylüyorum]

hocam dost acı söyler

artık Friendslop/Simulator oyunu görmekten BIKTIM,yapmayın artık LÜTFEN

[genel için söylüyorum]
Teşekkürler hocam, fikrine saygı duyuyoruz. Aslında biz de aynı türü kopyalamak yerine kendi dokunuşumuzu eklemeye çalışıyoruz. Her oyun herkese hitap etmeyebilir tabii, yine de geri bildirimin için teşekkür ederiz. 🙂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,644
Üyeler
200,738
Son üye
rommel

Geri