Tiktokda Panel/Sanal ile Övünenler Neden Var?

HdFranc

80+
Reaksiyon skoru
1
Tiktokda nerdeyse bunlarla dolu yok 2016-2022 veya 2020-2023 diyorlar hep bu zamanlarda bulundum ama asla bu sahislari gormedim panelleri cok buyuk goruyorlar yok wp sizma galeri sizma gibi gibi bunlarin bazilarida buyuk ne yasiyor bunlar?

Uğraşmıyor ki. Şunu unutma devletin isteyip de bitiremeyeceği hiçbir şey yok.
Zaten devletin verilerden sızdırılıyor bunlar. Öyle ki sızdırıldı bitti gibi bir durum da söz konusu değil. Devamlı sızdırılıyor. Sen ev adresini değiş mesela 1 hafta geçmeden panele düşüyor
devamlı nasıl sızıcakki hocam? yanlış anlamayın ben baktım kuzenimle zamanında 2mizinde adresi gözükmüyor

devamlı nasıl sızıcakki hocam? yanlış anlamayın ben baktım kuzenimle zamanında 2mizinde adresi gözükmüyor
Açık var bir şekilde sızdırılıyor sürekli veritabanından çekiliyor illegal yollarla. Nasıl baktınız anlamadım ev adresini bırak 7 ceddinin kullandığı ilaçlar, hastalıkları vs dahi görülüyor. Bana da discordda birisi adresimi atmıştı engelledim geçtim

Açık var bir şekilde sızdırılıyor sürekli veritabanından çekiliyor illegal yollarla. Nasıl baktınız anlamadım ev adresini bırak 7 ceddinin kullandığı ilaçlar, hastalıkları vs dahi görülüyor. Bana da discordda birisi adresimi atmıştı engelledim geçtim
Yok hocam bildiginiz gozukmuyor guncel olarak gozuksede ne yazar ihbar yapamiyorsunuz yapsa yapsa anca sahte siparis oda zor guncel sizmiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ne zaman oldu peki o olay hocam?

İnsan değiller yaşları küçük ama bildiğin yaratıklar ve elindeki hiçbir bilgiyle hemen hemen bir şey yapılmıyor :ROFLMAO:

2024 desek ozamanlar siziyordu şuan sizmiyor cok buyuk bir veri sizintisi gormedik cok sukur yok ciddiyim yok ozamanlar tc yenilicektim panel mevzusu patlamisti verim gozukmuyor :D

İyimi kotumu :D
Orasında srn düşün

Bir yazılımcı olarak konuya el atim panelciler genel olarak TELEGRAM üzerinden işlerini yürütüyorlar çünkü telegram kullanıcı verisini devlete satmıyor Discordda da bu durum aynıydı bundan dolayı erişim engeli getirildi ama bir çok kişi tabi bu engeli geçmeyi başardı DNS ve ya VPN sayesinde Bundan dolayı da çözülmesi(Kötü niyetli insanların yakalanması) çok zor oluyor arada birbirlerini satıyorlar ve ifşa ediyorlar sonrasında Devlet tarafından yakalnıyorlar ama çok uzun süre ceza alan da görmedim açıkçası tabikide devletin de kendi başına bu kötü niyetli insanları da yakalıdğı oluyor ama Telegram kullanan herhangi bir insan bu tipteki insanların çokca olduğu gruplarda 100k ya yakın insan olduğunu görebilir. Gelelim verilerin sızılma olayına bundan yıllarca önce veriler çalındı(E-devlet verileri) ve bu veriler farklı yerlerde depolandı. Yani sızan bu veriyi tamamen ortadan kaldırmakta imkansıza yakın. Peki nasıl güncelleme geliyor buna da açıklama getireyim kullanıcının bazı verileri örnek olarak vereyim sigorta firmalarına veriliyor çünkü sigorta firmasının buna ihtiyacı var sadece sigorta firması olarak düşünmeyin kullanıcı verisi ile iş yapacak sektörler olarak düşünün bu şirketlerde veri güvenliği zayıf ise kötü niyetli kişiler buradan sizin verileri ele geçiriyor ve sistem güncel kalmaya devam ediyor. Yaşı küçük ve ya kendini mafya sanan ergenler de bu veriler ile sizi korkutmaya çalışıp kendince kendi egosunu tatmine etmeye çalışıyor. Ellerindeki veriye gelecek olursak sizin sadece telefon numaranızdan ve ya sadece isminizden Sülale bilgisine kadar erişim sağlayabiliyor ve bu bilgiler artasında TC, Adres, Doğum Tarihi, Ölüm Tarihi, Evlilik Durumu , Kan grubu vb size ait olabilecek neredeyse tüm kişisel bilgileri de erişimleri var.

Son düzenleme:
Bir yazılımcı olarak konuya el atim panelciler genel olarak TELEGRAM üzerinden işlerini yürütüyorlar çünkü telegram kullanıcı verisini devlete satmıyor Discordda da bu durum aynıydı bundan dolayı erişim engeli getirildi ama bir çok kişi tabi bu engeli geçmeyi başardı DNS ve ya VPN sayesinde Bundan dolayı da çözülmesi(Kötü niyetli insanların yakalanması) çok zor oluyor arada birbirlerini satıyorlar ve ifşa ediyorlar sonrasında Devlet tarafından yakalnıyorlar ama çok uzun süre ceza alan da görmedim açıkçası tabikide devletin de kendi başına bu kötü niyetli insanları da yakalıdğı oluyor ama Telegram kullanan herhangi bir insan bu tipteki insanların çokca olduğu gruplarda 100k ya yakın insan olduğunu görebilir. Gelelim verilerin sızılma olayına bundan yıllarca önce veriler çalındı(E-devlet verileri) ve bu veriler farklı yerlerde depolandı. Yani sızan bu veriyi tamamen ortadan kaldırmakta imkansıza yakın. Peki nasıl güncelleme geliyor buna da açıklama getireyim kullanıcının bazı verileri örnek olarak vereyim sigorta firmalarına veriliyor çünkü sigorta firmasının buna ihtiyacı var sadece sigorta firması olarak düşünmeyin kullanıcı verisi ile iş yapacak sektörler olarak düşünün bu şirketlerde veri güvenliği zayıf ise kötü niyetli kişiler buradan sizin verileri ele geçiriyor ve sistem güncel kalmaya devam ediyor. Yaşı küçük ve ya kendini mafya sanan ergenler de bu veriler ile sizi korkutmaya çalışıp kendince kendi egosunu tatmine etmeye çalışıyor. Ellerindeki veriye gelecek olursak sizin sadece telefon numaranızdan ve ya sadece isminizden Sülale bilgisine kadar erişim sağlayabiliyor ve bu bilgiler artasında TC, Adres, Doğum Tarihi, Ölüm Tarihi, Evlilik Durumu , Kan grubu vb size ait olabilecek neredeyse tüm kişisel bilgileri de erişimleri var.
bu bilgilerle bir şey yapamadıkları kesin ve telegramda 100k üye hikayesi kolpa çıktı yarısı bot çıktı o grupta veri konusunda haklısınız ama sigorta şirketleri artık bu konuda dikkatli rat atıp alıyorlar bilgileri anladım dediğinizi devlet bu şahıslarıda buluyor istedikleri kadar anonim kalsa bile çünkü telegram türkiyeyede veri veriyor acil durum olmadığı sürece e devlet verisi yerinede mernis verileri hsys verileri bu tarz veriler sızdırıldı e devlet aslında bu konu hakkında birşeyi yok e devletin sadece hizmetlerini sızdırdılar okadar

Orasında srn düşün
ben ciddi anlamadım kötü yandan ise korkum var ama nadir var çok yok iyi ise sorun yok

bilmeyen birisine anlatsanız korkudan altına eder vallahi hocam :D ben sadece sizin fikirlerinizi alıyorum okadar

Son düzenleme:
Tiktokda nerdeyse bunlarla dolu yok 2016-2022 veya 2020-2023 diyorlar hep bu zamanlarda bulundum ama asla bu sahislari gormedim panelleri cok buyuk goruyorlar yok wp sizma galeri sizma gibi gibi bunlarin bazilarida buyuk ne yasiyor bunlar?
ellerindeki bilgiler ile maksimum üvey anası ve babalarından birisi izin verirse onların kartından 20 liraya numara alıp whatsapptan saçma sapan mesajlar atmak olur istedikleri ilgiyi vermeyincede 1 süre sonra sıkılıp salarlar zaten tiktok zaten istenildiği takdirde devlete kullanıcının bilgilerini veriyor hayatlarında hiç bi başarıları olmadığı gibi üvey annesinden ve üvey babalarından birisi bile ilgi, sevgi, saygı vermediği için bunları internette başkalarını rahatsız ederek almaya çalışıyorlar övündükleri şeyi kurması yarım saatini almaz 10 dakika googleda araştırsan mernis dataları çıkıyor zaten tonlarca bunlar kurmaya bile üşeniyor chromeda milletin log tutan panellerini kullanıyolar genelde korkmana felan hiç gerek yok saçma sapan işler ayrıca galeriye sızma wp sızma gibi şeyler zaten rat aynı şekil 10 15 dakika chromeda gezinsen bi yazılım bilgin olmadan sen bile yaparsın oda minimum android 9.0 maksimum android 15e kadar destekliyor diye biliyorum
yani kısaca özel biri felan değil bunlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,231,631
Üyeler
200,736
Son üye
Kilajune

Geri