Yabancı kaynakta mantıklıymış benim telefonda bir uygulama var ona indirdim pcye attım yine dediğiniz gibi alt yazıyı indirdimYabancı kaynaklardan filmin orijinalini bulup idm ile indiriyoruz. Ondan sonra turkcealtyazi sitesinden altyazisini bulup indiriyoruz. En son bu ikisini vlc ile harmanlayıp izliyoruz
Yabancı kaynaklardan bilinen birkaç şeyi atabilir misiniz bana özelden oradan da bakayım ben.Yabancı kaynaklardan filmin orijinalini bulup idm ile indiriyoruz. Ondan sonra turkcealtyazi sitesinden altyazisini bulup indiriyoruz. En son bu ikisini vlc ile harmanlayıp izliyoruz
Vallahi bende hiç bilmiyorum yandexte İngilizce olarak aratıyorum bulursam indiriyorumYabancı kaynakta mantıklıymış benim telefonda bir uygulama var ona indirdim pcye attım yine dediğiniz gibi alt yazıyı indirdim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yabancı kaynaklardan bilinen birkaç şeyi atabilir misiniz bana özelden oradan da bakayım ben.
Eyvallah çok sağol hocam"
1337xten indirebilirsiniz hocam geçen öyle yaptım bende
Hocam benim bildiğim eğer altyazılı versiyonu izlerken indir derseniz altyazılı indiriyor veya direk tüm bölümler altyazı ve türkçe ingilizce seçeneğiyle geliyordu tam hatırlamıyorumHdfilmcehenneminde bazen altyazılı indiriyor bazen dublajlı indiriyor kesin olarak altyazılı nereden indirebilirim ?
idm nin 1 aylik suresi var hocam. o dooduktan sonra tekrar nasil yenileniyor biliyormusunuz.Yabancı kaynaklardan filmin orijinalini bulup idm ile indiriyoruz. Ondan sonra turkcealtyazi sitesinden altyazisini bulup indiriyoruz. En son bu ikisini vlc ile harmanlayıp izliyoruz
Bir dosya vardı deneme süresini baştan baslatiyordu biraz arat googleda bulursun.idm nin 1 aylik suresi var hocam. o dooduktan sonra tekrar nasil yenileniyor biliyormusunuz.
direkt hdfilmcehenneminde bi dizinin yorumuna yazın kaan diye bi admın var o hallederHdfilmcehenneminde bazen altyazılı indiriyor bazen dublajlı indiriyor kesin olarak altyazılı nereden indirebilirim ?
o sitede bazen öyle oluyo bazen olmuyo çözemedimHocam benim bildiğim eğer altyazılı versiyonu izlerken indir derseniz altyazılı indiriyor veya direk tüm bölümler altyazı ve türkçe ingilizce seçeneğiyle geliyordu tam hatırlamıyorum
crack kullanabilirsiniz onu daidm nin 1 aylik suresi var hocam. o dooduktan sonra tekrar nasil yenileniyor biliyormusunuz.
hala çoğuı filmde öyleymiş hocamAma kısacası vlc’de o altyazı yok dediklerinize bir bakın altyazı kısmından çünkü vazılarında özellikle eski filimlerde vs. Altyazı gömülü değil ayrı dosya ile geldiği için vlc den altyazıyı açmanız ve seçmeniz gerekiyor diye biliyorum