🔥İndirim Tudors Narcotic & Dark Royal 100 Ml Özel Seri 599tl

Bende merak ettim o yüzden iki koluma da ikisini sıktım. 1 saat oldu kolumu yaklaştırınce kokusu geliyor yayılımı daha bitmemis.
Ama kokular ucuz koku olduğunu baya belli ediyor.
Bende parfüme kokuya karşı çok hassasiyet var midemi bulandırdı.
alınır mı? acaba

alınır mı? acaba
Narcotic kullanılacak parfüm değil bence. Dark royal biraz daha kabul edilebilir. Kişiden kişiye değişebilir tabi.
Bu tarz parfümler bende baş ağrısı yapıyor. tek dark royal alınır diğerini almayın bence

Narcotic kullanılacak parfüm değil bence. Dark royal biraz daha kabul edilebilir. Kişiden kişiye değişebilir tabi.
Bu tarz parfümler bende baş ağrısı yapıyor. tek dark royal alınır diğerini almayın bence
İşte bende de tam tersi :ROFLMAO:

İLK KEZ PREMİUM OLANLARA ÖZEL !

Bizzat kullandığım ve hatta daha pahalıya aldığım bir seri, kalıcılığı çok iyi.
Çevremden de güzel iltifatlar aldığım bir koku. Premium ve mağazanın altındaki 20 tl kod ile 279 TL'ye geliyor.

Narcotic:

Dark Royal:
hocam hızır gibi yetistiniz ama hangisini almalıyım acil cevaplayabilir misiniz ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam hızır gibi yetistiniz ama hangisini almalıyım acil cevaplayabilir misiniz ?
hoppalaaa herkes bişey demiş hangisini alayım

Dark royale tavsiye ederim. Narcotic herkese hitap etmiyor. Madin narcotici çok iyi ama Tudorsun değil

İLK KEZ PREMİUM OLANLARA ÖZEL !

Bizzat kullandığım ve hatta daha pahalıya aldığım bir seri, kalıcılığı çok iyi.
Çevremden de güzel iltifatlar aldığım bir koku. Premium ve mağazanın altındaki 20 tl kod ile 279 TL'ye geliyor.

Narcotic:

Dark Royal:
İkisinde de aldım 580 e geldi. Tşkrrl

Arkadaşlar 2 adet alın ve sepette KOS200 kodunu uygulayın fiyat düşüyor. premiumla alakası yok
Teşekkür ederim verdiğin kod ile 2 sindende 1 er tane aldım

Geri